12 σκυλιά καταφυγίων που χαμογελούν μετά την υιοθέτησή τους


12 σκυλιά καταφυγίων που χαμογελούν μετά την υιοθέτησή τους

Τελευταία ενημέρωση στις 29 Δεκεμβρίου 2017 από διαρροές κουταβιών 18 σχόλια
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τόσο ενθουσιώδες όσο βλέπει ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων να βρει ένα νέο σπίτι. Για μένα ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο είναι να δούμε αυτά τα άξιζε σκυλιά να βρουν τα αγαπημένα τους, για πάντα σπίτια.

Χ

Πολλά από αυτά τα σκυλιά ήταν στο καταφύγιο για μήνες (μερικές φορές χρόνια) περιμένοντας υπομονετικά το ιδανικό πρόσωπο να έρθει μαζί. Μόλις τα σκυλιά αυτά βγαίνουν από την έξοδο, γνωρίζουν ότι είναι δωρεάν – μπορείτε να το δείτε στα πρόσωπά τους. Τα σκυλιά καταφύγια χαμογελούν κάνουν όλους ευτυχισμένους. Ειδικά όταν ξέρουν ότι τελικά έχουν πάρει τη δεύτερη ευκαιρία τους.

Εδώ είναι μερικές υπέροχες φωτογραφίες των σκύλων που υιοθετούνται – νομίζω ότι τα χαμόγελά τους λένε όλη την ιστορία.

12 σκυλιά καταφυγίων που χαμογελούν μετά την υιοθέτησή τους

Ο Abby βρισκόταν στο καταφύγιο για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν υιοθετηθεί από το σπίτι σχεδόν στο Southfield, MI – 11/04/13

Husky Mix, γνωστός και ως “Cage222” ως αδέσποτος. Εδώ βρίσκεται στην ελευθερία της από το Genesee County Animal Shelter – 9/19/14

Shadow the Senior Black Lab που παραδόθηκε από την οικογένειά του νωρίτερα φέτος βρήκε τη νέα του οικογένεια στην κοινωνία Michigan Humane – 09/10/14

Η Belle The Senior Beagle υιοθετήθηκε στο The Meet Your Best Friend at the Zoo Event από το Oakland County Animal Control – 09/20/14

Tigger από το Lapeer County Animal Control με τη νέα του οικογένεια – 09/22/14

Ο Maximus υιοθετείται από μία ουρά κάθε φορά στο Σικάγο

Πάθος και Πριγκίπισσα στην ελευθερία τους στο σπίτι από μια ουρά κάθε φορά στο Σικάγο

Mama on Freedom Ride Home από το Saginaw County Animal Shelter – 08/18/14

Το Danaerys είναι όλα χαμόγελα που υιοθετείται από το Ingham County Animal Control – 07/19/14

Το Peach a Pet Dog με σοβαρή Mange απολαμβάνει την ελευθερία της με μια ουρά κάθε φορά στο Σικάγο

Ελευθερία βόλτα μέσω μιας ουράς κάθε φορά στο Σικάγο

Ελευθερία βόλτα μέσω μιας ουράς κάθε φορά στο Σικάγο

Και για να το ξεπεράσουμε όλα εδώ είναι ένα ενθουσιώδες βίντεο για ένα ιδιαίτερο χαρούμενο, wiggly κουτάβι που υιοθετήθηκε από την κοινωνία του Michigan Humane.

Όλοι αγαπούν ένα ευχαριστημένο τέλος. Πολλά σκυλιά καταφυγίων ζουν σε ένα γεμάτο και θορυβώδες ρείθρο – φαίνεται να δείχνουν ευγνωμοσύνη για να τους δοθεί ένα ωραίο, χαλαρωτικό μέρος για να μείνει για μια αλλαγή. Δεν είναι περίεργο ότι χαμογελούν. Αυτά τα σκυλιά έχουν όλα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και γι ‘αυτό φαίνονται πραγματικά ευγνώμονες.

Και ακόμα κι αν δεν μπορείτε να υιοθετήσετε, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τα καταφύγια των ζώων, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων βοήθειας χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Ξέρω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά ο καθένας μας μπορεί να κάνει κάτι για να κάνει τη διαφορά για ένα ζώο που έχει ανάγκη.

Το World Smile Day Blog Hop φιλοξενείται από το Golden Woofs, το Backyard του Dory και το Oz The Terrier. Εγγραφείτε με μια θέση χαμόγελου ή δείτε όλα τα μεγάλα χαμογελαστά άρθρα παρακάτω. Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελο – φτάστε έξω και κάντε κάποιον να χαμογελάσει.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Ασπρόμαυρη Κυριακή

Πάνω από 20 καταφύγια του Μίτσιγκαν για να συμμετάσχουν στο κενό την ημέρα των καταφυγίων

13 βρώμικα σκυλιά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *