Περπατήστε το κατοικίδιο ζώο σας 101 μίλια (ημέρα 24)


Δεν τρέχω χωρίς λουρί στα χέρια μου, ένα κατοικίδιο σκυλί στο πλευρό μου. Πολλοί δρομείς δεν διαθέτουν σκύλους. Άλλοι δρομείς έχουν σκυλιά και δεν τους φέρνουν μαζί σε τρεξίματα. Είτε τα σκυλιά τους είναι “πολύ μικρά” (αν και είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαν ακόμα να συμβαδίσουν) είτε τα σκυλιά τους είναι πολύ τρελά και τραβούν πάρα πολύ (hmmm, δεν θα ήταν ένας λόγος για να τρέξει περισσότερο;). Άλλοι λένε ότι είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο για ένα σκυλί.

Επέλεξα ένα κατοικίδιο σκύλο με βάση το δυναμικό του. Ήθελα ένα κατοικίδιο σκυλί τουλάχιστον 40 κιλά περίπου, ένα αθλητικό σκυλί, ένα νεαρό σκυλί, ένα κατοικίδιο σκυλί με μακριά πόδια. Δεν θα μπορούσα να βρω έναν καλύτερο φίλο που τρέχει. Το μόνο πρόβλημα του άσσου μου είναι το κομψό, μαύρο παλτό και το άπαχο σώμα του. Μπορεί να υπερθερμανθεί το καλοκαίρι και έχει πολύ λίγη μόνωση το χειμώνα.

Ο Άσος και εγώ πήγαμε σε ένα τρέξιμο 10 μιλίων χθες το πρωί, αρκετά νωρίς, έτσι ώστε το mutt και δεν θα πήγαινα πολύ ζεστό. Σηκώθηκε μέχρι και 80 μοίρες! Αλλά σήμερα είναι πίσω στη δεκαετία του ’30…

Το τρέξιμο 10 μίλια είναι πολύ πιο διανοητικά προκλητική από φυσικά προκλητική. Όταν είμαι στο μίλι 9 με σκληρά γόνατα, έναν αστράγαλο, τον άνεμο εναντίον μου και ένα φθαρμένο σκυλί, η ψυχική μου δύναμη είναι αυτό που υπολογίζει αν τρέχω ή περπατώ το τελευταίο μίλι.

Έχω κάνει αρκετές μακροχρόνιες διαδρομές για να ξέρω ότι δεν μπορώ να το περάσω αν δεν έχω διανοητικά μια καλή μέρα. Γι ‘αυτό σχεδιάζω πολύ προσεκτικά τις μακροχρόνιες διαδρομές μου. Επιλέγω τις ηλιόλουστες μέρες, πολύ προσεκτικά προ-προγραμματιστές διαδρομές με νέα μονοπάτια και μερικές χλοώδεις περιοχές όπου το mutt μπορεί να είναι εκτός λουρί. Επίσης, λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να πάω τόσο αργά όσο θέλω, αρκεί να ολοκληρώσω το τρέξιμο. Αυτό φαίνεται να κάνει το τέχνασμα.

Πώς παρακινείτε τον εαυτό σας για μεγαλύτερες διαδρομές και βόλτες;

Απρίλιος Μάιλς: 80,85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *