Πώληση περιποίησης σκύλων κατοικίδιων ζώων


από τον Robyn Michaels
31 Αυγούστου 2016

Οι περισσότεροι από εμάς επιτυχημένοι σκυλάκια κατοικίδιων ζώων ζουν σε αυτό, αφού όχι μόνο σαν σκυλιά καθώς και τη διαχείριση τους, ωστόσο, αφού έχουμε ένα αισθητικό μάτι για το σκυλί. Θέλουμε να φτιάξουμε το σκυλί κατοικίδιων ζώων όσο το δυνατόν πιο όμορφο με το λιγότερο άγχος (τόσο για το σκυλί, όσο και για εμάς). Ωστόσο, δεδομένου ότι κάνουμε αυτό που αγαπάμε, καθώς και δεν φεύγουν σαν πολλοί επαγγελματίες, ή ίσως επειδή είμαστε κυρίως γυναίκες, πολλοί άνθρωποι – ιδιαίτερα εργοδότες, τείνουν να προεξέχουν τις δεξιότητές μας. Μετά από όλα, ακριβώς πόση δεξιότητα μπορεί να χρειαστεί για να … να δώσει ένα κατοικίδιο σκυλί ένα μπάνιο;

Δεν είναι η επιστήμη των πυραύλων, καθώς και στην πραγματικότητα, ανακαλύπτοντας ότι το μπάνιο ενός σκύλου κατοικίδιων ζώων δεν πρέπει να πάρει πολύ περισσότερο από 1/2 ώρα. Ωστόσο, ότι η 1/2 ώρα της μάθησης μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει να ανακαλύψει πολύ περισσότερες δεξιότητες, καθιστώντας ένα άτομο όχι μόνο πολύ πιο χρήσιμο ως υπάλληλο, αλλά πραγματικά δημιουργεί πολύ περισσότερα πλούτη για όλους τους εμπλεκόμενους. Η δουλειά μου, ως υπάλληλος, είναι να κάνω τα χρήματα του εργοδότη μου. Εάν ο εργοδότης μου δεν εκτιμά ότι το κατανοώ αυτό, όλη η επικοινωνία μας μπορεί να μειωθεί.

Ένα άλλο ζήτημα, ωστόσο, είναι η ακεραιότητα. Ήμουν ένας επιτυχημένος σκυλί κατοικίδιων ζώων όχι μόνο από το σκυλί μου καλλωπισμό ταλέντα, ωστόσο από το πόσο ακριβώς είναι κρίσιμη αισθάνομαι ακεραιότητα. Υπήρξαν πολλές φορές ότι ένας ιδιοκτήτης σκύλου κατοικίδιων ζώων έχει έρθει σε μένα πιστεύω ότι το κατοικίδιο ζώο του χρειάζεται ένα κούρεμα (για παράδειγμα, έτσι ώστε ο σκύλος κατοικίδιων ζώων να ρίξει λιγότερο ή να είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι), καθώς και έχω πει το The ιδιοκτήτης ότι είτε δεν είναι μια μεγάλη ιδέα, είτε δεν θα κάνει τη διαφορά και να μην σπαταλήσει τα χρήματά τους. Συχνά έχω προτείνει μια θεραπεία de-shedding, ή ένα «τακτοποιημένο», ωστόσο εξίσου συχνά έχω πει, «ήταν αυτό το σκυλί μου, θα αποφύγω να κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω αυτό το κατοικίδιο σκυλί να φαίνεται πολύ καλύτερο από ό, τι φαίνεται ήδη. ” Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων έχουν εκτιμήσει την ειλικρίνεια μου, ωστόσο μερικά από τα αφεντικά μου ήταν πραγματικά θυμωμένα!

Σε μια εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης ζώων ή ένα ρείθρο, οι ρεσεψιονίστ θα είναι η πρώτη επαφή για τους πελάτες που αναζητούν μια υπηρεσία περιποίησης, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι. Είναι υπέροχα με τους πελάτες καθώς και με τους υπολογιστές ως επί το πλείστον. Το έργο τους είναι κουραστικό καθώς και συχνά αγχωτικό. Ωστόσο, συχνά δεν καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να προσφέρουν αυτό που κάνουν οι groomers.

Κάθε υπηρεσία πρέπει να διδάξει τους ρεσεψιονίστ ακριβώς πώς να απαντήσει το τηλέφωνο. Πρέπει να καταλάβουν σε τι αγοράζουν για να ζητήσουν ανησυχίες για να εξοικονομήσουν χρόνο. Η πρώτη ανησυχία πρέπει πάντα να είναι, “Έχετε πάει εδώ πριν;” Εάν έχουν, θα πρέπει να έχετε όλα τους να έρθει σε επαφή με πληροφορίες στη βάση δεδομένων σας. Στη συνέχεια, είναι θέμα να ρωτάς ποια υπηρεσία χρειάζονται. Εάν δηλώνουν ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων χρειάζεται μπάνιο (ή περιποίηση), ο ρεσεψιονίστ πρέπει να ρωτήσει τι είδους σκύλο κατοικίδιων ζώων (σημειώνοντας τη φυλή ή τουλάχιστον μέγεθος), την ηλικία του σκύλου, καθώς και το σκυλί κατοικίδιων ζώων ήταν ποτέ επαγγελματικά καλλωπισμένος πριν. Συνήθως, τότε, ο δυνητικός πελάτης θα ρωτήσει για το κόστος. Ο ρεσεψιονίστ πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει μια ποικιλία δαπανών. Η ελάχιστη δαπάνη μας είναι $ 25 για ένα μικρό σκυλί, καθώς και το πιο δαπανηρό μας είναι $ 95, ωστόσο το τυπικό είναι $ 55. Έτσι, χωρίς να δούμε το σκυλί, είναι οι καλύτερες πληροφορίες που μπορούμε να παρέχουμε.

Ο πελάτης θα ρωτήσει τι περιλαμβάνεται. Ο ρεσεψιονίστ πρέπει να δηλώσει “ένα ολοκληρωμένο βούρτσισμα, τον καθαρισμό των αυτιών καθώς και την κοπή των καρφιών, εάν είναι απαραίτητο απαιτείται.” Αυτό είναι σημαντικό. Ο ρεσεψιονίστ πρέπει να πει στον πελάτη ότι δεν μπορούμε να κολυμπήσουμε ματ σκυλιά, καθώς δεν θα στεγνώσουν καλά, καθώς δεν μπορούμε να διαβεβαιώσουμε το ξεπλύνοντας όλο το σαμπουάν.

Συχνά, ο πελάτης θα δηλώσει ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων δεν είναι ματ. Δεν μπορούμε να μπει σε αυτή τη συζήτηση μέσω τηλεφώνου, καθώς καταλαβαίνετε ότι είτε δεν έχουν καθαρίσει το σκυλί κατοικίδιων ζώων καθόλου, είτε έχουν καθαριστεί μόνο πάνω από την κορυφή. Με το μοτίβο προς τα σκυλιά σχεδιαστή “μη -shed”, όπου προσφέρονται χωρίς καμία διδασκαλία περιποίησης ή οι ιδιοκτήτες έχουν προσφερθεί ένα πινέλο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα δείτε πολλά ματ σκυλιά. Σε οποιοδήποτε είδος περίπτωση, ο ρεσεψιονίστ δεν πρέπει ποτέ να δηλώσει «ξυρισμένο» σε έναν πιθανό πελάτη. Εάν ο πελάτης δηλώνει ξυρισμένα, αυτό είναι ένα πράγμα, ωστόσο μου αρέσει να «κόβω σύντομη αν είναι απαραίτητη». Στη συνέχεια, εάν υπάρχουν επιπλέον ερωτήσεις, ο πελάτης πρέπει να ικανοποιήσει άμεσα τον Groomer.

Πάντα μου αρέσει να ικανοποιώ με τον νέο πελάτη καθώς και τον σκύλο κατοικίδιων ζώων τουλάχιστον κάποια μέρα πριν από την περιποίηση, για δύο λόγους: το ένα είναι έτσι ο σκύλος παίρνει την εμπειρία να έρχεται στην εγκατάστασή μας καθώς και να φύγει – με τον ιδιοκτήτη, όμως επίσης έτσι Ο πελάτης, καθώς έχω μια πολύ καλύτερη ιδέα για αυτό που περιμένουμε ο ένας από τον άλλον. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, προσπαθώ πάντα να τηλεφωνήσω, αν πρέπει να κόψω το σκυλί κατοικίδιων ζώων σύντομο (ξυρίσματος) για υγειονομικούς ή ανθρώπινους λόγους. Όπως και αν πρέπει να το κάνω αυτό, θα υπενθυμίσω πάντα στον πελάτη ότι, αν ο σκύλος κατοικίδιων ζώων δεν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ευεξίας, τα μαλλιά θα αναπτυχθούν πίσω. Θα κάνω επίσηςnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *