Πρόγραμμα πιστοποίησης ασφαλούς πιστοποίησης AKC Beauty Parlor


από το StaffPhotos από τον David Woo
30 Ιουλίου 2018
“Πρέπει να έχουν άδεια να έχουν άδεια;” είναι ένα από τα πιο συζητημένα ερωτήματα στη βιομηχανία περιποίησης αυτή τη στιγμή. Πολλοί groomers πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να τους χωρίσει από ένα άτομο που διαβάζει απλά ένα βιβλίο, παρακολουθεί ένα βίντεο ή δύο και νομίζει ότι μπορεί να είναι groomer.

Η απαιτούμενη κρατική αδειοδότηση θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα, αλλά θα δημιουργούσε ένα εντελώς νέο σύνολο προβλημάτων που περιλαμβάνουν κυβερνητική γραφειοκρατία και παρεμβολές. Το πρόγραμμα πιστοποίησης AKC S.A.F.E Beauty Parlor είναι μια προσπάθεια να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα.

Το πρώτο βήμα για να γίνει το AKC S.A.F.E Beauty Parlor Certified είναι να ακολουθήσετε το μάθημα είτε σε μια παράσταση είτε σε απευθείας σύνδεση. “Το a.k.c. ΑΣΦΑΛΗΣ. Το πρόγραμμα Groomer και Beauty Parlor καλύπτει μια σειρά θεμάτων “, δηλώνει η Susan Sholar. “Ένα από τα πρώτα και μέγιστα της αξίας είναι, η ανθρώπινη διαχείριση των ζώων, ενώ παράλληλα διατηρεί το groomer ασφαλές. Συχνά όλοι έχουμε τα un -socialized σκυλιά εισέρχονται στο σαλόνι ομορφιάς μας και παίρνουν μια διαφορετική πινελιά και πολλή υπομονή. Αυτά είναι επίσης αυτά που μας κάνουν να εκτιμήσουμε τα καλά κοινωνικοποιημένα σκυλιά που βλέπουμε και στα σαλόνια μας. Επομένως, η ασφάλεια του Groomer είναι εξίσου σημαντική, καλύπτουμε πώς να αποφύγουμε τραυματισμούς και συχνά απλά εντελώς επικίνδυνες καταστάσεις. ”

Το Sholar συνεχίζει να δηλώνει, “Η ασφάλεια των σαλόνι για όλους όσους εργάζονται και αγοράζουν από το σαλόνι ομορφιάς είναι ένα άλλο θέμα όταν εξετάζετε πώς να κάνετε το σαλόνι ομορφιάς σας ασφαλής τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα. Τα ζητήματα υγείας μπορούν να υπάρχουν με οποιοδήποτε ζώο που έρχεται για περιποίηση. Εάν πρόκειται για ζήτημα υγείας που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικά προϊόντα, πώς θα διαχειριστείτε καλύτερα την περιποίηση με τρόπο που δεν θα επιδεινώσει το πρόβλημα ή είναι ένα ζήτημα υγείας που πρέπει να παραπεμφθεί στον κτηνίατρο προτού να δεχτείτε Το κατοικίδιο ζώο στο σαλόνι σας; ”

Η τάξη καλύπτει ασθένειες που είναι μεταδοτικές μεταξύ των οικογενειακών κατοικίδιων ζώων στο σαλόνι σας. Εκτός από, ζωονοσοτικές ασθένειες. Ζωοότυπες ασθένειες είναι εκείνες οι ασθένειες που μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα είδη. “Γνωρίστε τι απαιτεί η κομητεία ή το κράτος σας από το σαλόνι περιποίησης σας”, συμβουλεύει ο Sholar. “Οι κανονισμοί μπορεί να διαφέρουν από κράτος σε κράτος, ακόμη και πόλη σε πόλη. Ως εκ τούτου, το μάθημα δίνει πολλά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε και ποια κυβερνητικά τμήματα θα πρέπει να συνεργαστείτε για να λάβετε αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές και να βεβαιωθείτε ότι είστε σε συμμόρφωση. Επίσης, δεν θέλουμε να παραμελούμε τις κατευθυντήριες γραμμές της Υπηρεσίας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA). Η OSHA είναι μια ομοσπονδιακή διοίκηση που έχει κατευθυντήριες γραμμές για να αποφύγει τραυματισμούς ή θάνατο στο χώρο εργασίας. ”
Διαφημίσεις

Τι είναι το σχέδιο καταστροφής; Γιατί χρειάζεστε ένα σχέδιο καταστροφής και πώς αναπτύσσετε ένα σχέδιο καταστροφής για το σαλόνι σας;

“Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε groomers και ιδιοκτήτες ομορφιάς. Ωστόσο, το συνιστούμε σε οποιοδήποτε άτομο μέσα σε ένα σαλόνι ομορφιάς που θα διαχειρίζεται και τα ζώα ή θα πάρει την απόφαση για το αν ένα ζώο είναι αυτό που το σαλόνι ομορφιάς μπορεί να δεχτεί με βάση τα ιδιοσυγκρασία ή τα θέματα υγείας. Αυτοί οι υπάλληλοι θα μπορούσαν να είναι λουίτες ή ρεσεψιονίστ; ” Περιγράφει το Sholar.

“Ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε να είμαστε ο groomer στις 6:00 μ.μ. Ειδήσεις που οφείλονται σε έναν τραυματισμό που μπορεί να αποφευχθεί σε ένα κατοικίδιο ζώο και το τραυματισμένο κατοικίδιο ζώο είναι το όνομα της επόμενης νομοθεσίας για τα ζώα που μπορείτε να δείτε στην πολιτεία σας. Πολλοί groomers είναι πολύ αφοσιωμένοι στο επάγγελμά τους και τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα στη φροντίδα τους. Οι Groomers συνδέονται με πολλά από αυτά τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα και δημιουργούν καταπληκτικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου ζώου. Ελπίζουμε να βοηθήσουμε το Groomer να διατηρήσει όλα αυτά με το AKC S.A.F.E. Μάθημα πιστοποίησης “, καταλήγει ο Sholar.

Μετά από να μιλήσουμε με την Susan Sholar, θέλαμε να συγκεντρώσουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες και εμπειρία από το AKC S.A.F.E πιστοποιημένο ιδιοκτήτη ομορφιάς, οπότε μιλήσαμε με τον Jacki Panzik. Ο Panzik ρωτήθηκε ποια είναι τα οφέλη της πιστοποίησης ως groomer και απάντησε με: “Υπάρχουν πολλοί, δίνει στις οδηγίες του προσωπικού μας να ακολουθήσουν για την ασφάλεια των κατοικίδιων ζώων. Είναι πολύ πιο συνειδητοί από το γεγονός ότι τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα πρέπει να φροντίζονται καλά και ότι η ασφάλεια είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Κρατάμε περήφανα το AKC S.A.F.E. Πιστοποιητικό ομορφιάς και να το επισημάνετε σε νέους πελάτες καθώς και σε τακτικούς πελάτες. Είναι ικανοποιημένοι από αυτό, καθώς σχεδόν όλοι αναγνωρίζουν το AKC ως αρχή όταν αφορά τη φροντίδα του σκύλου. Μετά τις οδηγίες του AKC έχει αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας και αποχέτευσης στα σαλόνια μας. Βοηθά στη δημιουργία μιας κουλτούρας υπερηφάνειας μεταξύ του προσωπικού μας για να κολλήσει στην κοινότητά μας ως αξιόπιστος οργανισμός. ”

Το πρόγραμμα πιστοποίησης AKC S.A.F.E Beauty Parlor ήταν μια τεράστια επιτυχία μέχρι στιγμής και είμαστε εκστατικοί να διαδώσουμε τα οφέλη και την ευτυχία σε άλλους groomers και πελάτες. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις κριτικές RAVE που έχει ήδη λάβει το πρόγραμμα:

“Θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό για όλους τους groomers! Μπράβο.”

“Τα πάντα πριν από την εξέταση ήταν πολύ εύκολο να ακολουθήσουν. Έχω πραγματικά ευχαρίστηση να μάθω πολύ περισσότερο και να αισθάνομαι σίγουρος στη διαδικασία. ”

«Πολύ σε βαθμό. Υπέροχα παραδείγματα. Παράλογα γνωρίζωnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *