Ανασκόπηση βιβλίων: Ο πλήρης οδηγός για την ολιστική φροντίδα των γάτας από τον Celester Yarnall, Ph.D. και ο Jean Hofve, DVM


Ο πλήρης οδηγός για την ολιστική φροντίδα των γάτας είναι ένας λεπτομερής πόρος για τον γονέα της γάτας που ενδιαφέρεται για φυσικές εναλλακτικές λύσεις για την υγεία των αιλουροειδών. Συν-συγγραφέας από τον Celeste Yarnall, Ph.D, τον συγγραφέα της φυσικής φροντίδας γάτας και της φυσικής φροντίδας των κατοικίδιων ζώων και του Jean Hofve, DVM, ενός ολιστικού κτηνιάτρου με ουσιαστική κατάρτιση στην ομοιοπαθολογία και την ομοτοξικολογία, το βιβλίο καλύπτει θέματα όπως η διατροφή, οι φυσικές διορθωτικές ενέργειες , και πρακτική επούλωση με έναν εύκολο να κατανοηθεί ο τρόπος χωρίς να είναι ελαφρύς στις πραγματικές πληροφορίες. Το βιβλίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή ως προληπτική ιατρική. Ο Yarnall, ένας κτηνοτρόφος του Tonkinese Championship Show Cats, εκτράφηκε και έθεσε έντεκα γενιές γάτας στις βασικές ολιστικές αρχές που περιγράφονται λεπτομερώς στα βιβλία της. Η ίδρυση του προγράμματος αναπαραγωγής της είναι μια δίαιτα ωμού τροφίμων. Το κεφάλαιο για τη διατροφή ως προληπτικό φάρμακο προμηθεύει μια πλήρη και εκτεταμένη εισαγωγή όλων όσων ένας ιδιοκτήτης γάτας μπορεί να θέλει να μάθει για τη διατροφή του RAW με τον ιδανικό τρόπο.

Άλλες πτυχές της ολιστικής φροντίδας γάτας που παρακολουθείται στο βιβλίο περιλαμβάνουν φυσικές θεραπείες όπως βότανα, ομοιοπαθητική και λουλούδια ουσίες, χειροποίητοι τρόποι θεραπείας, όπως χειροπρακτική, βελονισμός και Ρέικι, καθώς και μερικές πολύ πιο εσωτερικές θεραπείες όπως η Applied Kinesiology, Crystal, Crystal, Crystal, Crystal , Χρώμα και θεραπεία ήχου και μαγνητική θεραπεία. Όλοι αυτοί οι τρόποι εισάγονται και εξηγούνται με έναν εύκολα προσβάσιμο, αλλά λεπτομερή τρόπο. Συμπερασματικά, η Yarnall χρησιμοποιεί τις προοπτικές της στο συνεχώς διευρυνόμενο πεδίο της αντι-γήρανσης της υγειονομικής περίθαλψης και πώς μπορεί να επηρεάσει τις γάτες μας.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι γεμάτο καλά ερευνημένες και καλά παρουσιαζόμενες πληροφορίες σχετικά με την ολιστική φροντίδα των γάτας, το βιβλίο είναι όμορφα σχεδιασμένο και εικονογραφημένο με εντυπωσιακές φωτογραφίες γάτας. Αυτός ο οδηγός είναι ένας πολύτιμος πόρος για κάθε ιδιοκτήτη γάτας που ενδιαφέρεται για την ολιστική υγεία και μια εκπληκτική προσθήκη στη βιβλιοθήκη φροντίδας γάτας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Celeste Yarnall και τη φυσική διατροφή και την υγειονομική περίθαλψη για τις γάτες και τα σκυλιά, παρακαλούμε να ελέγξετε την ιστοσελίδα του Celeste στο.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Giveaway: Ο πλήρης οδηγός για την ολιστική φροντίδα των γάτας

Ο πλήρης οδηγός για τον ολιστικό νικητή της φροντίδας γάτας!

Ανασκόπηση βιβλίων και giveaway: Πλήρης φροντίδα για τη γήρανση της γάτας σας από την Amy Shojai

«Φωτογραφία κατοικίδιων ζώων – μια συνέντευξη με τη φωτογραφία Megan Lee of Paws and Claws
Μια συνέντευξη με την CJ Lyons, συγγραφέα ιατρικής αγωνίας »

3 Σχόλια σχετικά με την ανασκόπηση βιβλίων: Ο πλήρης οδηγός για την ολιστική φροντίδα των γάτας από τον Celester Yarnall, Ph.D. και Jean Hofve, DVM

Η Ingrid λέει:

23 Οκτωβρίου 2009 στις 4:40 μ.μ.

Margot, αυτό το βιβλίο είναι απολύτως ένας καταπληκτικός πόρος.

Elizabeth, παρόλο που δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη διαδικασία γήρανσης, όχι για τις γάτες μας ή για τον εαυτό μας, υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορούν να γίνουν με διάφορες ολιστικές μεθόδους.

Απάντηση

Η Elizabeth Spann Craig λέει:

23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 π.μ.

Ακούγεται ότι ο Celeste και ο Jean έχουν έναν τόνο εμπειρίας. Λατρεύω την ιδέα της ολιστικής φροντίδας γάτας και με ενδιαφέρει απολύτως να μάθω πώς να κάνω τη γήρανση των γάτας πολύ πιο άνετα. Ευχαριστώ!

Ελισάβετ
Το μυστήριο γραφής είναι δολοφονία

Απάντηση

Ο Margot Kinberg λέει:

23 Οκτωβρίου 2009 στις 7:47 π.μ.

Ingrid – Ευχαριστώ για αυτήν την κριτική. Είναι πάντα υπέροχο να έχετε έναν πόρο εκεί έξω για άτομα που ενδιαφέρονται για την ολιστική φροντίδα κατοικίδιων ζώων και δεν είναι σίγουροι πώς να κοσκινίσουν τις σοφές συστάσεις από το πετρέλαιο φιδιού.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *