Η κυρία και η «σφραγίδα Tramp»


από την Dawn Omboy
11 Ιουλίου 2013
Αγαπάμε την τέχνη και αγαπάμε τα σκυλιά. Ποιος καλύτερος συνδυασμός θα μπορούσατε να σκεφτείτε από τα δύο; Κανένα, λέει ο δημιουργικός groomer μέσα μου! Από ένα μικρό άγγιγμα χρώματος στα αυτιά ή κάποια λαμπερή λεία bling σε ένα πλήρες ακραίο δημιουργικό μετασχηματισμό, υπάρχει κάτι δημιουργικό που θα απευθύνεται σε όλους σε κάθε επίπεδο. Εάν η τέχνη του σώματος στους ανθρώπους είναι το πράγμα σας, ή ακόμα και αν δεν είναι, ίσως η “σφραγίδα Tramp” στο pooch σας θα ήταν. Ξέρεις τι είναι. Είναι συνήθως ένα αμπέλου ανθοφορίας ή κάτι τέτοιο που τρέχει στην κάτω πλάτη ακριβώς πάνω από τους γλουτούς (καλά, εκεί είναι όπου βρίσκονται σε ανθρώπους, ούτως ή άλλως). Φυσικά θα χρησιμοποιούσαμε μια παρόμοια τοποθέτηση στο pooch μας.

Η σφραγίδα Tramp μπορεί να γίνει πολυάριθμους διαφορετικούς τρόπους με μια ποικιλία προϊόντων. Θα μιλήσω για μερικές επιλογές καθώς μοιράζομαι μαζί σας πώς έγινε η σφραγίδα Tramp σε αυτή τη συγκεκριμένη κυρία του είδους σκύλου. Η σφραγίδα Tramp που επέλεξα για την κυρία είναι λουλούδι λωτού. Ήθελα να το κάνω φωτεινό και πολύχρωμο σε αυτό το μαύρο σκύλο χωρίς να αλλάξω το παλτό της για αυτό το κομμάτι βραχυπρόθεσμης διασκέδασης. Το White Pet Paint κάνει μια εξαιρετική βάση για αυτό και έρχεται σε ένα εύχρηστο σπρέι δοχείο, καθιστώντας το γρήγορο και βολικό.

Ξεκίνησα τοποθετώντας ένα στένσιλ τατουάζ που έχει ένα κολλώδες πίσω στο κάτω μέρος του καθαρού σκύλου μου. Στη συνέχεια ψεκάστηκα ένα ελαφρύ στρώμα λευκού βαφή κατοικίδιων ζώων πάνω από το στένσιλ, προσέχοντας να μην υπερπροσδιορίσω την περιοχή. Μπορείτε να αποφύγετε την υπερπροσωπία εμποδίζοντας τις άκρες με επιπλέον χαρτί, έτσι ώστε μόνο η εκτεθειμένη περιοχή στην αποκοπή του στένσιλ λαμβάνει την επικάλυψη του λευκού χρώματος βάσης. Δώστε του μια στιγμή για να στεγνώσει πριν σηκώσετε προσεκτικά το στένσιλ και τοποθετώντας το πίσω στο βιβλίο Stencil. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα μικρές βούρτσες βαφής για να χρωματίσω στις λεπτομέρειες της σφραγίδας της κυρίας, βυθίζοντας τις βούρτσες κατευθείαν σε μικρά μπουκάλια πολύχρωμου μελάνης της Ινδίας και ζωγραφίζοντας στο χέρι το μοτίβο που ήταν ήδη εκεί. Με τη ζωγραφική πάνω από το λευκό, τα χρώματα μου θα εμφανίζονται όλα αληθινά.

Αυτό είναι! Εάν θέλετε να είστε λίγο πιο περίτεχνο, ζωγραφίστε μερικά από τα μοτίβα με ένα λεπτό παλτό της κόλλας του Elmer που πλύση του Elmer ή της κόλλας Girley και πασπαλίζετε λίγο λάμψη Glamour στο κεντρικό λουλούδι. Αυτό θα κάνει πραγματικά τη σφραγίδα σας να ξεχωρίζει. Αυτή είναι μια άλλη διασκεδαστική δημιουργική πρόταση από τη βασίλισσα.
Διαφημίσεις

Για πολύ περισσότερες συμβουλές, κόλπα και ιδέες, επισκεφθείτε την αυγή στο www.queenofcolor.com.

Σύνολο

1

Μερίδια

1

0

0

0

0

Διαφημίσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *