Μια φυσική θεραπεία για τα κουμπιά κοινοτήτων του κατοικίδιου ζώου σας


addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore107

Τώρα που η πτώση είναι εδώ, είναι καιρός να αρχίσουμε να σκέφτονται την περίοδο των διακοπών και όλες τις καλές στιγμές που βρίσκονται στο δρόμο όπως το Halloween, η Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα. Παρόλο που ο εορτασμός είναι πολύ διασκεδαστικός, αν το παρακάνετε, ίσως καταλήξετε με :: Whispers :: Diarrhea ή δυσκοιλιότητα. Αυτό είναι καλό χρονοδιάγραμμα, επειδή ένα άλλο φαβορί του φθινοπώρου μπορεί να βοηθήσει … όχι, δεν εννοώ καραμέλα καλαμπόκι. Μιλώ για κολοκύθα!

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι η απλή, καθαρισμένη κολοκύθα (όχι η πλήρωση κολοκύθας) μπορεί να βοηθήσει το κατοικίδιο ζώο σας τόσο με τη διάρροια όσο και με τη δυσκοιλιότητα. Πώς λειτουργεί? Η κολοκύθα έχει μια καλή ποσότητα διαιτητικών ινών. Για τα κατοικίδια ζώα με διάρροια, οι διαλυτές ίνες στην κολοκύθα θα λειτουργούν σαν μικρά σφουγγάρια που απολαμβάνουν το υπερβολικό νερό, βοηθώντας να γίνει το σκαμνί πιο σταθερό και πιο σταθερό. Η ίνα στην κολοκύθα μπορεί επίσης να επιβραδύνει το πόσο συχνά χρειάζεται το κατοικίδιο ζώο σας, με αποτέλεσμα λιγότερες περιόδους διάρροιας.

Από το άλλο πόδι, για τα κατοικίδια ζώα με δυσκοιλιότητα, η περιεκτικότητα σε ίνες και νερό στην κονσερβοποιημένη κολοκύθα βοηθά να μαλακώσει το σκαμνί και να παρέχει περισσότερο όγκο, καθιστώντας ευκολότερη τη διέλευση. Επιπλέον, η κολοκύθα είναι χαμηλή σε θερμίδες και είναι μια καλή πηγή καλίου (που μπορεί να χαθεί όταν έχετε διάρροια) και βιταμίνη Α.

Μπορεί να σκέφτεστε, “Daisy, πόσο κολοκύθα χρειάζομαι;” καλή ερώτηση! Δεν χρειάζεται πολύ κολοκύθα για να πάρει αποτελέσματα. Για μια γάτα ή ένα μικρό σκυλί, ξεκινήστε με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αναμειγνύεται στο φαγητό του κατοικίδιου ζώου σας. Μπορείτε αργά να εισαγάγετε περισσότερα εάν είναι απαραίτητο, να εργάζεστε μέχρι 1 ή 2 κουταλάκια του γλυκού για κάθε γεύμα (ή έως και 2 κουταλιές της σούπας για μεγάλα σκυλιά). Φροντίστε να παρέχετε άφθονο γλυκό νερό και, αν το κατοικίδιο ζώο σας έχει διάρροια ή δυσκοιλιότητα, τον ενθαρρύνετε να πιει πολύ νερό. Μερικές φορές μια βρύση με κατοικίδιο ζώο μπορεί να βοηθήσει!

Λατρεύω την κολοκύθα μου. Το γεγονός ότι το πορτοκαλί χρώμα συντεταγμένες καλά με τη γούνα μου είναι ένα πρόσθετο μπόνους!

Για να βελτιώσετε την πεπτική υγεία του κατοικίδιου ζώου σας και να ρυθμίσετε τις κινήσεις του εντέρου, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε πεπτικά ένζυμα στη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας. Θυμηθείτε, εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει σοβαρή διάρροια ή χρόνια διάρροια ή δυσκοιλιότητα που δεν βελτιώνεται, είναι σημαντικό να ελέγξετε τον κτηνίατρό σας για συμβουλές.

Η κολοκύθα είναι αρκετά δροσερή, σωστά;

Daisy the Curly Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *