Προστατευτικό κινεζικό Red Pet Dog: Laizhou Hong


Ακόμα και ένα κινεζικό κόκκινο σκυλί, που ονομάζεται τίτλος Laizhou Hong, είναι ένα σημαντικό είδος φυλής σκύλων κατοικίδιων ζώων που προέρχεται από την Κίνα.

Πρόκειται για μια φυλή κουταβιών που προέρχονται από αναπαραγωγή από κοινού περιφερειακής περιφερειακής λειτουργίας με φυλές των ευρωπαϊκών σκυλιών όπως ο Γερμανός Ποιμενικός, ο εξαιρετικός Δανός καθώς και ο Rottweiler από τη δεκαετία του 1970.

Χρησιμοποιήθηκε για να είναι μια αξιοσημείωτα εξέχουσα φυλή στην αρχή, ωστόσο, προσκολλώντας την απλότητα του περιορισμού των κατοικίδιων ζώων στην Κίνα, άρχισαν να προτιμούνται άλλες φυλές κουταβιών.

Η ιστορία του σκύλου Red Pet της Κίνας (中国 红 犬)

Ακόμη και η προκαταστατική προκατάληψη του κινεζικού κόκκινου κατοικίδιου ζώου έπληξε τη σκηνή πίσω στα τέλη του 19ου αιώνα, από την επαρχία Shandong της Κίνας που έχει κατειλημθεί από τη Γερμανία, ενώ η μίσθωση στη δυναστεία Ching.

Όταν πιστεύετε στην Κίνα, τότε ίσως να μην σκεφτείτε έναν πληθυσμό γερμανικών βοσκών, Rottweilers, καθώς και Doberman Pincers.

Αλλά ήταν άφθονα από το πεδίο από τότε που προσελκύονταν από το κράτος με όλους τους Γερμανούς πολίτες.

Μαζί με τα προτιμώμενα γερμανικά στελέχη των σκύλων που εργάζονται, χρησιμοποίησαν και κάποιες κοινοτικές φυλές εργασίας, όπως το Shandong Xian Hound.

Το Laizhou Hong (κινεζικό κόκκινο σκυλί) οφείλεται σε αυτές τις φυλές να καταπιούν μαζί.

Θεωρείται ότι ο κορεατικός μαστίφ έχει χρησιμοποιηθεί για να παρέχει το κουτάβι είναι σκούρο κοκκινωπό παλτό, ωστόσο τώρα, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει ότι αυτό είναι δύσκολο.

Ακριβώς τόσο δύσκολο όσο είναι να προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε ακριβώς ποια γερμανική φυλή συνδυάστηκε καθώς χρησιμοποιήθηκε μαζί με το κυνηγόσκυλο Shandong. Κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει με βεβαιότητα.

Ακόμη και ο κινεζικός σκύλος κόκκινου κατοικίδιου ζώου ήταν από τα πιο γνωστά σκυλιά στην Κίνα. Η επικράτησή του ήταν σε μια συνεχή τάση κατά τη διάρκεια της αρχαίας στα μέσα του 20ού αιώνα.

Αλλά μετά την άρση των μοναδικών περιορισμών, ξεκινώντας τις πόρτες σε διαφορετικά στελέχη για να έρθουν στο έθνος, το στέλεχος δυστυχώς έχασε έδαφος σε άλλα, ακόμη και πολύ πιο προεξέχοντα σκυλιά.

Από το φθινόπωρο τους στη δημοτικότητα, έχουν καταλήξει να είναι μια ασυνήθιστη φυλή K9 έξω από την Κίνα.

Παρόλα αυτά, οι κτηνοτρόφοι εξακολουθούν να προσφέρονται τώρα στην Κίνα, στην Ευρώπη, επίσης και στις ΗΠΑ.

Η φυσική εμφάνιση ενός σκύλου Laizhou Hong

Το κινεζικό σκυλί κόκκινου κατοικίδιου ζώου έχει ομαλή σύντομη γούνα, μαύρο με κοκκινωπό μπαλώματα στα πόδια καθώς και ρύγχος. Το σώμα είναι μυώδες καθώς και άπαχο. Έχει ισχυρή ομοιότητα με τον Γερμανό Ποιμενικό, καθώς και τον Kunming Wolfdog (κινεζικό “Γερμανό Ποιμενικό”) καθώς και είναι παρόμοια με πολλούς τρόπους:

Το σχήμα του κεφαλιού τους είναι παρόμοιο

Ίσια μακριά πόδια

Μακρά ουρά φτάνοντας στους αστραγάλους του σκύλου

Έξυπνο και αξιόπιστο

Ενεργητικός

Μέγεθος καθώς και βάρος

Ένα αρσενικό σκυλί κατοικίδιων ζώων μπορεί να φτάσει σε ύψος 32 ίντσες, το οποίο προσεγγίζει τα 79 εκατοστά, ενώ τα θηλυκά φθάνουν κατά 27 ίντσες, 70 εκατοστά.

Το συντομότερο ύψος είναι 25 ίντσες / 64 εκατοστά και στα δύο φύλα.

Μπορεί να ζυγίζει μεταξύ 77 και 85 κιλών που είναι μεταξύ 35 και 40 κιλών.

Κινέζικη ιδιοσυγκρασία κόκκινου κατοικίδιου ζώου

Ακόμη και ο κινεζικός σκύλος κόκκινου κατοικίδιου ζώου θεωρείται καλά ως πιστός, σίγουρος, ήρεμος φιλικός, καθώς και με την αρχαία προπόνηση, μπορεί να καθιερωθεί σε μια φανταστική προσθήκη στο νοικοκυριό σας. Θεωρείται προστατευτική, αφού αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είχε εκτραφεί- σαν ένα στέλεχος ασφαλείας/εργασίας.

Ακόμη και οι προπάτορες του Laizhou Hong ήταν επιμελείς, έξυπνοι, ανθεκτικοί, ανθεκτικοί, καθώς και σκληρά εργαζόμενα κουτάβια. Πρέπει να αναμένεται ότι ορισμένα από τα ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά συμβαίνουν με το στέλεχος.

Η φυλή είναι θαρραλέα στάση, αφοσίωση, καθώς και αντοχή έχουν αποκτήσει αυτό το στέλεχος πολλές ευκαιρίες εργασίας τα τελευταία χρόνια.

Ένα κουτάβι αγροκτήματος, το κουτάβι ασφαλείας, καθώς και για λίγο, απασχολείται από τις κινεζικές αρχές αναγκάζει ως σκύλο.

Έχουν αποδείξει ότι προσαρμόζονται γρήγορα σε καταστάσεις καθώς και ως αποτέλεσμα είναι σε θέση να προσαρμοστούν στο κοινωνικό περιβάλλον. Η προθυμία τους να λειτουργούν, γεγονός που τους καθιστά ακόμα πολύ πιο εύκολο να εκπαιδεύσουν από άλλα στελέχη.

Προσδόκιμο ζωής

Το κινεζικό σκυλί κόκκινου κατοικίδιου ζώου έρχεται με προσδόκιμο ζωής περίπου δεκαπέντε ετών.

Οφέλη από την κατοχή κινεζικού κόκκινου σκύλου

Αυτό που είναι υπέροχο για αυτό το είδος κουταβιού, είναι ότι χρειάζεται χαμηλή συντήρηση καθώς και δεν ρίχνει τα μαλλιά. Αυτό κάνει μια φανταστική προσθήκη σε κάποιον που βιώνει αλλεργίες.

Πιστεύω και πιστοί, τα νοικοκυριά λατρεύουν το Laizhou Hong. Είναι φιλικό καθώς και ήσυχο τρόπο το καθιστά ένα φανταστικό σκυλί κατοικίδιων ζώων για παιδιά.

Λόγω της σειράς φυσικής ασφάλειας, ονομάζεται κορυφαίο κουτάβι αποτροπής.

Αυτό καθιστά το κινεζικό σκυλί κόκκινου κατοικίδιου ζώου έναν πολύτιμο σύντροφο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα ή ως σκύλος κατοικίδιων ζώων σε ένα αγρόκτημα.

Είστε ο ιδιοκτήτης μιας πολύ ασυνήθιστης κινεζικής φυλής κουταβιών στην Ευρώπη καθώς και στις ΗΠΑ.

Μειονεκτήματα της ύπαρξης κινεζικού κόκκινου σκύλου

Όντας ένα ασυνήθιστο στέλεχος, είναι δύσκολο να πάρετε τα χέρια σας με αυτό το είδος κουταβιού.

Αυτό το κουτάβι είναι πολύ πιο κατάλληλο για να ζήσετε σε ένα σπίτι με αυλή ή ένα μέρος που του επιτρέπει να επιπλέει ελεύθερα σε μια μη κλιμακωτή περιοχή (όπως ένα αγρόκτημα ή ακόμα και κατοικημένη ιδιοκτησία).

Είναι πιθανό να κατέχει έναΤο κινεζικό σκυλί κόκκινου κατοικίδιου ζώου χρησιμοποιείται σε ένα διαμέρισμα, ωστόσο χρειάζεται προσπάθεια τόσο από τον χειριστή όσο και από το κουτάβι.

Εκπαίδευση κινεζικού κόκκινου σκύλου

Με αυτή τη συγκεκριμένη φυλή σκύλου κατοικίδιων ζώων, είναι μάλλον σημαντικό να ξεκινήσετε την εκπαίδευση όταν ένα νεαρό κουτάβι.

Πρέπει να καταλάβει από την αρχή ότι ο ιδιοκτήτης τους εξακολουθεί να είναι ο «επικεφαλής της δέσμης». Αυτό συχνά διεξάγεται με την παραμονή ήρεμη, σταθερή, καθώς και συνεπή κατά την τοποθέτηση των αρχών.

Μετά από περίπου το λουρί, ο σκύλος κατοικίδιων ζώων πρέπει να παραμείνει πίσω από την κατανόησή του στην αγορά για να κατανοήσει το δικό του καθεστώς.

Μπορεί να εκπαιδεύεται ως σκύλος, σύνορα ή αρχές περιπολίες ειδικού εκπρόσωπου σκύλων κατοικίδιων ζώων.

Κοινά θέματα υγείας και ευεξίας

Ως αποτέλεσμα του επιμήκους περιγράμματος του αυτιού, οι ασθένειες των αυτιών είναι μάλλον τυπικές. Οι ενδείξεις μιας αναμενόμενης ασθένειας του αυτιού μπορεί να είναι πλεόνασμα που διασκορπίζει το κεφάλι ή να πιέζει τα αυτιά του, ακόμη και μαζί με κραδασμούς κεφαλής.

Οδοντιατρικά προβλήματα – Ασθένεια των δοντιών ή τα δόντια που εμφανίζονται με μείωση του βάρους, που πρέπει να καταναλώνουν, καθώς και να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αλλεργικές αντιδράσεις σε ένα συγκεκριμένο φαγητό, φάρμακο για άλλα προβλήματα υγείας και ευεξίας.

Η δυσπλασία του ισχίου είναι χαρακτηριστική σε κουτάβια μεγαλύτερων διαστάσεων. Προκαλεί βλάβη στο ισχίο με αποτέλεσμα την αρθρίτιδα. Οι ενδείξεις είναι ότι το κουτάβι πιθανότατα πιθανότατα θα είναι πόνος, καθώς και δεν θα επιθυμεί να περπατήσει. Μπορεί να φλοιό ή να γκρεμίσει συνεχώς.

Η λοίμωξη των ούρων που προκαλούνται από βακτήρια.

Γαστρεντερικά προβλήματα – μπορεί να προκύψει από κακή κατανάλωση, χρησιμοποιώντας επικίνδυνες μη πιστοποιημένες παροχείς τροφίμων, τροφική δηλητηρίαση.

Λίπος – η υπερβολική σίτιση καθώς και η αποτυχία να ασκήσετε το κατοικίδιο ζώο σας θα οδηγήσει σε κακή αύξηση βάρους.

Είναι σημαντικό να διατηρηθεί ο εμβολιασμός που υπάρχει καθώς και να μεταβείτε σε συνήθη ραντεβού μαζί με τον κτηνίατρο.

Τροφή για κινέζικα κόκκινα σκυλιά

Η περιοχή τροφοδοσίας πρέπει να διατηρείται καθαρή καθώς και να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο έχει εξαιρετικές προσφορές καθαρού νερού, ειδικά κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού.

Σε καταστήματα κατοικίδιων ζώων, σούπερ μάρκετ, καταστήματα, καθώς και παρόχους τροφίμων για κατοικίδια ζώα, θα ανακαλύψετε τα σκυλιά κατοικίδιων ζώων καθώς και τα πρωτογενή τρόφιμα που έχουν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένα με ορυκτά καθώς και βιταμίνες.

Εάν έχουν γίνει κατανοητές κάποιες αλλεργίες, είναι πολύ καλύτερο να βλέπετε τις ετικέτες για ολόκληρη την λίστα των εξαρτημάτων.

Όντας ένα τεράστιο σκυλί μεγέθους, τα γεύματά σας πρέπει να έχουν την ικανότητα να σχεδιάζουν την απαραίτητη χρήση του ασβεστίου για την ανάπτυξη καθώς και τη διατήρηση ισχυρών υγιεινών οστών.

Θα έπρεπε να υπάρχουν διατροφικά πλούσια σκευάσματα σκύλων κατοικίδιων ζώων ειδικά για να τροφοδοτήσουν αυτό το ζωντανό σκυλί.

Τα τρόφιμα σκυλιών που αποτελούνται από ωμέγα 3 θα παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα για τη γούνα του καθώς και για το δέρμα, διατηρώντας το λαμπερό καθώς και υγιή εμφάνιση.

Το ποσό που παρέχεται πρέπει να ποικίλει ανάλογα με τις διαστάσεις του καθώς και τον προσδιορισμό του πακέτου τροφίμων.

Τρόφιμα για κοκκινωπό κινεζικό σκυλί

Μπορούν επίσης να τρώνε κάποιο φαγητό που καταλήγει στο τραπέζι του ιδιοκτήτη:

Ωμά καθώς και μαγειρεμένα καρότα

Ψωμί

Αρακάς

Ρύζι

Καλά μαγειρεμένο χοιρινό

Μαγειρεμένα πουλερικά καθώς και γαλοπούλα

Απλά μανιτάρια portobello

Πατάτες

Φαγητό για αποφυγή

Σοκολάτα καθώς και γλυκά

Σταφύλια

Αβοκάντο

Καρύδια μακαντάμι

Σγάνια

Σκόρδο

Κρεμμύδια

Λεμόνια

Ωμό κρέας

Επεξεργασμένο κρέας – σαλάμι, ζαμπόν, μπέικον

Ακατέργαστες πατάτες

Συνθήκες διαβίωσης του Laizhou Hong

Εάν είστε επαρκώς ενεργός, το κατοικίδιο ζώο σας θα είναι σε θέση να σε απευθείας από ένα διαμέρισμα. Ωστόσο, μια αυλή τουλάχιστον τυπικού μεγέθους είναι καλύτερη.

Άσκηση για το Laizhou Hong

Το Laizhou Hong είναι ενεργητικό καθώς και εξαιρετική αντοχή. Πρέπει να τα πάρετε σε ένα καθημερινό, jog ή περπάτημα. Πρέπει να διδαχθούν στο τακούνι παράλληλα ή πίσω από το άτομο που κρατά το προβάδισμα. Στα μάτια ενός σκύλου, ο ηγέτης είναι ο άνθρωπος.

Ιδιοσυγκρασία του Laizhou Hong

Το Laizhou Hong είναι γνωστό ότι είναι ήρεμος, αγαπητός, φιλικός, καθώς και ευγενής. Είναι αφιερωμένα καθώς και θα κάνουν οτιδήποτε για να ευχαριστήσουν τις οικογένειές τους. Είναι επίσης ανθεκτικοί καθώς και ισχυροί καθώς και αγαπούν να δουλέψουν.

Τα σκυλιά Laizhou είναι ανεξάρτητα καθώς και θετικά, καθώς και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε είδος περιβάλλοντος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικά σκυλιά, σκυλιά φρουράς καθώς και σκυλιά εργασίας.

Περίληψη Laizhou Hong

Το σκυλί κατοικίδιων ζώων Laizhou Hong είναι ένα μεγάλο σκυλί τύπου Molosser. Το μήκος του σκύλου είναι μεγαλύτερο από το ύψος του στο The Withers. Το κεφάλι τους είναι ισχυρό, μυώδες και αναλογικό προς το σώμα τους.

Το κρανίο τους είναι πολύ διάσημο καθώς και η μύτη τους είναι μεγαλύτερη από τα κεφάλια τους. Το μέτωπο λειτουργεί παράλληλα με τη γέφυρα της μύτης τους καθώς και είναι επίπεδη. Το μέτωπό τους είναι όπου η μύτη τους συναντά το μέτωπό τους. Αυτή η φυλή έχει μια μεγάλη, μαύρη μύτη με μεγάλα ρουθούνια.

Το ρύγχος τους καθώς και η ρινική γέφυρα είναι πολύ και ευθεία, καθώς και τα χείλη τους ταιριάζουν με ασφάλεια στα περιγράμματα των σαγονιών τους. Μπορούν να έχουν σκοτεινά σημεία στη γλώσσα καθώς και τα ούλα. Είναι ισχυρά σαγόνια καθώς και ένα ψαλίδι.

Αν και είναι ισχυροί τόσο στο κεφάλι όσο και στα μάγουλα, αυτά τα σκυλιά έχουν πολύ λίγα καθορισμένους μυς μάγουλα. Αυτή η φυλή είναι γνωστή για τα μάτια του σε σχήμα αμυγδάλου, τα οποία είναι γνωστά για την έξυπνη εμφάνισή τους.

Το χρώμα των ματιών των ματιών τους μπορεί να ποικίλει από ελαφρύ κεχριμπάρι έως σκούρα καφέ. Το ta τουςLL, τα ευθεία αυτιά είναι ελαφρώς καμπύλα στις συμβουλές τους. Ο λαιμός τους είναι μακρύς καθώς και στενός, το οποίο είναι ανάλογο με το κεφάλι τους καθώς και το σώμα. Ο λαιμός τους είναι λίγο υψηλότερος από την ευθεία πλάτη τους. Αυτό τους κάνει να εμφανίζονται σε εγρήγορση.

Η κρούσμα τους είναι μέτρια, στρογγυλεμένη και ακόμα ευρεία. Το στήθος τους επεκτείνεται στους αγκώνες τους δίνοντάς τους μια μεγαλύτερη, πολύ πιο μυϊκή εμφάνιση. Το βάθος του στήθους τους είναι περίπου το ήμισυ του ύψους τους στο The Withers. Οι νευρώσεις τους φτάνουν σχεδόν στο πίσω μέρος του σκύλου κατοικίδιων ζώων καθώς και η ουρά τους επεκτείνεται στους αστραγάλους ή τις αγκύλες τους. Έχει ένα μεσαίο πάχος, το οποίο κωνικό προς το τέλος.

Η ουρά τους έχει τρίχες που μοιάζουν με τρίχες, καθώς και στην ανάπαυση των ουρών τους ελαφρώς. Τα ίσια πόδια τους ορίζονται από όλες τις γωνίες καθώς και έχουν ένα καλά καθορισμένο σχήμα. Έχουν μια δύσκολη εμφάνιση λόγω των κεκλιμένων ώμων τους, των πυκνών ανώτερων μηρών καθώς και των στενών αγκώνων.

Τα μπροστινά πόδια τους είναι τοξοειδή καθώς και τα νύχια τους μαύρα. Έχουν ισχυρά, μυϊκά πίσω πόδια που είναι ευθεία όσο και καλά καθορισμένα. Το δέρμα τους είναι σφιχτό, καθώς έχει μια πυκνή, ομαλή, γυαλιστερή, καθώς και πυκνή γούνα. Τα μαύρα παλτά τους έχουν κοκκινωπό-tan σημάδια στο στήθος, το ρύγχος, το λαιμό, τα μάγουλα καθώς και τα πόδια. Θα ανακαλύψετε επίσης σημάδια κάτω από την ουρά σας καθώς και πάνω από τα μάτια τους.

Ταξίδια

Αυτό το κουτάβι θα συμμορφωθεί με τον δικό του πλοίαρχο καθώς και να περιμένει υπομονετικά την καθορισμένη θέση του στο αυτοκίνητο.

Για να ταξιδέψει με αεροπλάνο, το κουτάβι θα πρέπει να έχει όλο το ρεύμα εμβολιασμού, έναν επεξεργαστή, καθώς και ένα διαβατήριο κατοικίδιων ζώων.

Είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα να δοκιμάσουμε τις πολιτικές μαζί με την αεροπορική εταιρεία, θεωρώντας ότι το έθνος το σκυλί κατοικίδιων ζώων ταξιδεύει.

Κινέζικη τιμή σκύλου κόκκινου κατοικίδιου ζώου

Ακόμα και το Laizhou Hong είναι μια ασυνήθιστη φυλή κουταβιού. Εκτός από την κατάσταση με οτιδήποτε ασυνήθιστο, είναι ακριβό.

Για αναφορά, υπάρχει διαφήμιση για εσάς στη Γερμανία για να πάρετε ένα κουτάβι ηλικίας έντεκα μηνών, που έχει εμβολιαστεί και εμβολιαστεί, για 2.000 ευρώ (2365,33 δολάρια ΗΠΑ).

Η κανονική δαπάνη είναι 2.500 στο freeads.co.uk

Η διαδικασία αγοράς μπορεί να χρειαστεί κάποια ταξίδια προσθέτοντας τα έξοδα.

Το κόστος της ποικίλλει ανάλογα με τη νύφη μαζί με τη θέση τους.

Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ιούνιο του 2020, ένας ιδιοκτήτης πωλεί το 6μηνο κινεζικό σκυλί Red Pet για #2.500.

Στη Φλόριντα, ακριβώς ακριβώς την ίδια στιγμή, ένας πωλητής εκπαίδευσης κουταβιών πωλεί κουτάβια, μαζί με το αίτημα να εγκαταλειφθεί για να πάρει ένα χρόνο κατεύθυνσης μαζί, με το τεράστιο κόστος των 45.000 $.

Αυτά είναι μόνο παραδείγματα, καθώς και κάθε κτηνοτρόφος διαφέρει. Παρ ‘όλα αυτά, η τιμολόγηση πιθανότατα θα διαφέρει από το ένα σε άλλο.

Οι πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ασυνήθιστη φυλή κουταβιών είναι μάλλον σπάνιες για να ανακαλύψουν online καθώς και σε τεχνικά βιβλία.

Στο Facebook, υπάρχουν μερικές σελίδες όπου μπορείτε να δείτε εικόνες καθώς και βίντεο με διάφορα σκυλιά.

Έχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τους κτηνοτρόφους καθώς και για να αγοράσουν ένα κινεζικό σκυλί κόκκινου κατοικίδιου ζώου από:

Το καθαρόαιμο laizhou hong

Ακόμα και το Laizhou Hong είναι ένα αρκετά μεγάλο κουτάβι Molosser. Το σώμα του σκύλου σας είναι πολύ περισσότερο από το ύψος στο The Withers. Το μυαλό τους είναι μυς, ισχυρός καθώς και αναλογικός προς το παραμονή του ανθρώπινου σώματος.

Έχουν ένα πολύ εμφανές κρανίο χρησιμοποιώντας μια πολύ περισσότερη μύτη που είναι όσο η επιφάνεια του κεφαλιού. Το μέτωπο είναι επίπεδη καθώς και τρέχει παράλληλα με όλη τη γέφυρα της μύτης τους.

Είναι παύση, κατά την οποία περιγράφεται το τέλος της μύτης, το φρύδι τους, περιγράφεται. Αυτά τα κουτάβια διαθέτουν μια ευρεία, μαύρη μύτη καθώς και μεγάλα ρουθούνια. Η γέφυρα των αιλουροειδών τους καθώς και το ρύγχος είναι μακρά και ευθεία καθώς και έχουν χείλη που ταιριάζουν με τον τύπο των άκρων τους στενά.

Τα δόντια τους μπορεί να είναι σκοτεινά, καθώς μπορούν επίσης να έχουν σκοτεινές φυλές στη γλώσσα τους. Έχουν δυνατά σαγόνια χρησιμοποιώντας ένα δάγκωμα ψαλιδιού. Αν και διαθέτουν ένα συμπαγές μυαλό, οι μυς των μάγουλων τους θα είναι απλώς οριακά καθορισμένοι.

Αυτό το στέλεχος έχει μάτια με σχήμα αμυγδάλου που περιγράφονται καθώς και κατανοητά ότι έχουν έξυπνη εμφάνιση. Το χρώμα των ματιών τους μπορεί να είναι ένας συνδυασμός χλωμού κεχριμπάρι σε σκούρο καφέ. Τα ευρεία, ψηλά αυτιά τους είναι ιδανικά, καθώς και έτσι είναι ελαφρώς καμπυλωτά στην πρόταση.

Έχουν ένα ευρύ λαιμό με στενό δέρμα που ταιριάζει με το σύνολο του σώματός τους καθώς και το μυαλό. Έχουν προφέρεται με μαχαίρια στους οποίους ο λαιμός τους συναντά την πλάτη τους, γεγονός που το κάνει έτσι ώστε να φαίνονται πολύ προσεκτικοί.

Η κρούσμα τους είναι πραγματικά μέτριο μήκος καθώς και στρογγυλό, ενώ παράλληλα είναι ευρύς. Ο κορμός τους φτάνει με τους αγκώνες τους, παρέχοντάς τους μια πολύ μεγαλύτερη, πολύ πιο μυϊκή εμφάνιση. Το πάχος του μαστού είναι το ήμισυ του ύψους στο μαραθώνιο.

Τα κουτάβια πλευρά παρατείνονται ουσιαστικά σε όλη τη διαδρομή στην πλάτη, καθώς και στην ουρά τους είναι πολύ περισσότερο σε διάρκεια, φθάνοντας στην καταιγίδα τους ή ακόμα και αστραγάλους. Είναι ομοίως μέτριο πάχος που χτυπά προς το φινίρισμα. Η ουρά τους είναι τα μαλλιά που μοιάζουν με δικά τους μαλλιά, καθώς και η ουρά τους κρέμεται χρησιμοποιώντας μια μικρή καμπύλη σε μια θέση ανάπαυσης.

Αυτοί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *