Ομολογία; Είμαι απογυμνωτής


από την Malissa Diener
30 Οκτωβρίου 2017
Ομολογώ … Είμαι απογυμνωτής. Ξέρω, συγκλονιστικό, όπως φαίνεται, μου αρέσει να χέρια, να κυλήσω παλτά, να μαζεύω καθώς και να στρίψω. Whew, αισθάνεται υπέροχα να ομολογήσω ότι χρησιμοποιώ ένα μαχαίρι απογύμνωσης, καθώς και τα εργαλεία απογύμνωσης πολύ στην περιποίηση μου, καθώς και μερικές φορές ακόμη και σε μη εδάφους φυλές!

Ξέρω, είναι τόσο σκανδαλώδες. Ωστόσο, ναι, είμαι αυτός ο τύπος κοριτσιού groomer, το είδος που λυγίζει στο πλάι για να κερδίσει επιπλέον χρήματα.

Θα προσπαθήσω να σας πείσω γιατί θα πρέπει να είστε και ένας απογυμνωτής. Ξέρω, χειριστήκατε για να μείνετε μακριά από αυτό τόσο πολύ. Γιατί λοιπόν; Οι άνθρωποι θα μιλήσουν, ωστόσο, θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα κερδίσετε ένα μεγαλύτερο και διαφορετικό πελατολόγιο, καθώς και θα σας κάνει απολύτως πιο σε groomer/stylist. Θυμηθείτε, δεν είναι όλοι λωρίδες, ώστε να μπορείτε να εξετάσετε με διαφορετικό τρόπο από τους συναδέλφους σας/στυλίστες. Μπορούν να μιλήσουν για εσάς πίσω από την πλάτη σας καθώς και να είναι λίγο δυσμενή για τη νέα “φήμη” που έχετε κερδίσει. Ωστόσο, όταν απογυμνώνετε, δεν μπορείτε ποτέ να επιστρέψετε. Γίνεται το όπλο σας για να ξεπεράσετε μια σειρά από γαμπρούς.

Μερικοί άνθρωποι είναι φυσικοί συλλέκτες. Καταλαβαίνετε ποιοι είστε, όπως είμαι μεταξύ σας. Είσαι το άτομο που επιλέγει με την κηλίδα του. Είσαι το σπυράκι Popper. Ο ένας φίλος που λέει, “, επιτρέψτε μου να πάρω αυτό το μαύρο κεφάλι για σας”. Μπορείτε να πάρετε μια τέτοια ικανοποίηση καθαρισμού του πνεύματος από το τσίμπημα, το σκασίματα, καθώς και να μπερδευτείτε με τον εαυτό σας ή τους άλλους. Αυτό επίσης μεταφέρει στην περιποίηση μας. Είμαι ένα plucker, ένας επιλογέας, ένας popper καθώς και ένας απογυμνωτής. Εκεί είναι, καθώς έχω μια συνολική ευφορία από αυτό.
Διαφημίσεις

Λοιπόν, τι είναι η απογύμνωση των χεριών; Οι περισσότεροι Groomers κατοικίδιων ζώων δεν το προσφέρουν ή χρησιμοποιούν τα περισσότερα από τα εργαλεία για να το κάνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια χαμένη καλλωπιστική τέχνη όπως το ψαλίδι. Ωστόσο, εδώ είναι η επίσημη έννοια στο χέρι που απογυμνώνει το παλτό ενός σκύλου μέσω Google:

Το χέρι -διαστρέψιμο είναι η διαδικασία της απομάκρυνσης των τριχών της εξωτερικής φρουράς όταν το παλτό είναι “φουσκωμένο” – το κορυφαίο παλτό τραβιέται χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή ένα μαχαίρι απογύμνωσης.

Μην πανικοβληθείτε – φαίνεται χειρότερο από ό, τι είναι! Το μαχαίρι δεν χρησιμοποιείται για να κόψει μόνο μόνο για να τραβήξει τα μαλλιά έξω, που κρατιέται μεταξύ του αντίχειρα καθώς και του δείκτη. Τεχνικά η Google είναι σωστή στον παραπάνω ορισμό. Θυμηθείτε, δήλωσα τεχνικά. Τώρα ας πάρουμε μη τεχνικά καθώς και ας γίνουμε πραγματικοί. Οι περισσότεροι groomers δηλώνουν ότι δεν απογυμνώνονται επειδή:

Είναι μια μέθοδος που προορίζεται μόνο για σκυλιά εμφάνισης.
Είναι δυσάρεστο για το σκυλί καθώς και τους προκαλεί αγωνία.
Είναι μόνο για καλωδιακά μαλλιά επικαλυμμένα φυλές/τεριέ.
Κανένας ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων δεν θέλει να απογυμνωθεί το σκυλί τους, δεν καταλαβαίνουν καν τι είναι.

Πάω να ξεπεράσω αυτούς τους τέσσερις μύθους:

1. Η εμφάνιση σκύλων δεν είναι τα μόνα σκυλιά που παίρνουν το χέρι. Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που θέλουν τα σκυλιά τους να μοιάζουν με τη φυλή βασική (ή όσο πιο κοντά μπορούμε να έρθουμε σε αυτό), καθώς θέλουν το παλτό να διατηρήσει τη φυσική του υφή, το χρώμα καθώς και τη γενική εμφάνιση. Έχω χέρια -spropt καθαρά σκυλιά εκτρέφονται καθώς και μικτές φυλές – δεν μου έχει σημασία. Αυτό που είχε σημασία ήταν ότι ήμουν σε θέση να διατηρήσω την ακεραιότητα του παλτό καθώς και να παράσχω στον πελάτη αυτό που επιθυμούσαν σε ένα γενικό στυλ για το κατοικίδιο ζώο τους.

Μιλάω στους πελάτες μου για αυτό που τηλεφωνώ σε μια ταινία κατοικίδιων ζώων. Συζητάμε τι μπορούν να διατηρήσουν στο σπίτι καθώς και αυτό που θέλουν να μοιάζουν με το κατοικίδιο ζώο τους, καθώς και πόσο συχνά θέλουν να καλύπτουν το κατοικίδιο ζώο. Ναι, αμοιβώ περισσότερο για την υπηρεσία, ωστόσο όλα είναι τυλιγμένα στο συνολικό κόστος περιποίησης για αυτό το συγκεκριμένο σκυλί καθώς και τις υπηρεσίες που χρειάζεται.

2. Ο πόνος δεν περιλαμβάνεται στην απογύμνωση του παλτού. Εάν παρασύρετε τη σωστή στιγμή, το παλτό θα κυκλοφορήσει εύκολα από τις ρίζες. Εάν προκαλείτε πόνο ή δυσφορία ενώ το κάνετε, το κάνετε λάθος. τόσο απλό. Το δέρμα πρέπει να τραβηχτεί τεντωμένο, το παλτό πρέπει να είναι βρώμικο (αν κάνει μια πλήρη, αληθινή ταινία), καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράγματα όπως σκόνη αυτιού για να βοηθήσετε να πάρετε μια μεγάλη λαβή. Υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο διαφορετικά βίντεο στο YouTube σχετικά με το πώς να κάνετε μια λωρίδα χεριών, οπότε δεν θα πάω σε οδηγίες εδώ. Ωστόσο, έχω διδάξει το σεμινάριο για τα Pet Groomers, καθώς είναι πάντα τόσο έκπληκτοι με το πόσο γρήγορα κυκλοφορεί το παλτό όταν βγάζουν τη μέθοδο κάτω. Εάν είστε επιλογέας, τότε έχετε ανακαλύψει τον ουρανό σε ένα τραπέζι περιποίησης όταν ανακαλύψετε να απογυμνώσετε.

3. Η απογύμνωση δεν είναι απλώς προοριζόμενη για φυλές Terrier ή φυλές με επικάλυψη καλωδίων. Ωστόσο, παίρνουν αυτή τη μέθοδο που χρησιμοποιεί περισσότερο από τις άλλες ομάδες φυλών. Ορισμένες άλλες φυλές είναι σπανιέλ, setters, κυνηγοί καθώς και περισσότερα. Έχω χρησιμοποιήσει τα εργαλεία απογύμνωσης σε Collies, Samoyeds, Aussies, (ναι, διπλές επικαλυμμένες φυλές) Pugs, καθώς και κάθε είδος μίγματος που πιστεύω ότι τα εργαλεία θα ενισχύσουν την υψηλή ποιότητα καθώς και τη γενική εμφάνιση του παλτό. Θυμηθείτε, χρησιμοποιείτε εργαλεία. Ένα σφυρί δεν είναι μόνο για να πάρει καρφιά με ένα σκάφος. Να είστε καινοτόμοι καθώς και να καταλήξετε να είστε ένας πιστός groomer. Μην φτάσετε πάντα για το clipper.

4. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν καταλαβαίνουν τι είναι η απογύμνωση. οnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *