Το PetMeds® διατηρώντας την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας ενώ βρίσκεται σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού


addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Στις σημερινές δύσκολες περιόδους των ζωικών κηδεμόνων αντιμετωπίζουν την προσπάθεια να διατηρήσουν τα ζώα τους υγιή με τυπικά μειωμένους προϋπολογισμούς. Το πιο ουσιαστικό μέρος της διατήρησης των ζώων είναι μια φυσική, ελάχιστα επεξεργασμένη διατροφή. Ενώ υπάρχουν πολυάριθμες εξαιρετικές μάρκες, από τρόφιμα κατοικίδιων ζώων, όπως το Halo καθώς και το ένστικτο της ποικιλίας της φύσης ως δύο από τα αγαπημένα μου. Υπάρχουν επίσης κάποιες καταπληκτικές συνταγές στο βιβλίο Οδηγός του Dr. Pitcairn για τη φυσική υγεία για τα σκυλιά καθώς και για τις γάτες. Χρησιμοποιώντας εξαιρετικά συμπληρώματα όπως η υγιής σκόνη του Dr Pitcairn, καθώς και οι πολυβιταμίνες όπως το Vitachews μπορούν να βελτιώσουν μια φυσική διατροφή.

Επίσης, συνιστώ όχι για τα εμβολιασμένα ζώα με εμβολιασμούς όπως το Distemper καθώς και ο παρβοϊός, όπου η ανοσία συνήθως διαρκεί αρκετά χρόνια, αν όχι η ζωή του ζώου μετά την αρχική σειρά πυροβολισμών όπως τα κουτάβια καθώς και τα γατάκια. Έτσι, ενώ οι ετήσιες εξετάσεις κτηνιατρικής ευεξίας είναι απαραίτητες, αν είναι δυνατόν, ο μόνος εμβολιασμός που προτείνω για τη μέση ηλικία καθώς και τα μεγαλύτερα ζώα που εμβολιάστηκαν ως νέοι είναι η λύσσα. Πρόκειται για μια τεράστια περιοχή εξοικονόμησης για τους κηδεμόνες των ζώων.

Η πρόληψη του Heartworm είναι σίγουρα απαραίτητη με ένα προϊόν όπως το Heartgard, καθώς και τον έλεγχο των ψύλλων με προϊόντα όπως το Frontline Plus ή το πλεονέκτημα είναι επίσης απαραίτητο αν είναι δυνατόν σε έναν αυστηρό προϋπολογισμό. Ωστόσο, για τις εσωτερικές γάτες καθώς και για αυτές τις περιοχές της χώρας με σοβαρούς χειμώνες, είναι δυνατόν να σταματήσουμε αυτά τα προϊόντα τους μήνες της χειμερινής περιόδου. Ωστόσο, αυτό θα έπρεπε πρώτα να συζητηθεί με τον κτηνίατρο, όπως ο κίνδυνος ψύλλων/τσιμπούρι καθώς και ο κίνδυνος κουνουπιών, καθώς και τα επακόλουθα ποσοστά μετάδοσης ασθενειών θα διαφέρουν σε ολόκληρη τη χώρα ανάλογα με την περιοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *