Ευκαιρία για το σκυλί σας να δοκιμάσει ένα συμπλήρωμα γλυκοζαμίνης δωρεάν


ότι το MUTT συνεργάζεται με μια εταιρεία που κάνει ένα συμπλήρωμα υγρού γλυκοζαμίνης για τα σκυλιά που ονομάζεται Refenease (σύνδεσμος AFF).

Το προϊόν είναι τώρα διαθέσιμο στο Amazon και είναι κατασκευασμένο από υλικά ανθρωπίνων βαθμών.

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα συμπλήρωμα που μπορεί να υποστηρίξει υγιείς αρθρώσεις σε όλα τα σκυλιά, αλλά ειδικά για τα μεγαλύτερα σκυλιά που παρουσιάζουν σημάδια αρθρίτιδας. Ένα από τα πρόσθετα οφέλη ενός συμπληρώματος υγρού είναι ότι μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε στο φαγητό ή το νερό του σκύλου σας.

Το 8χρονο εργαστηριακό μου Mix Ace είχε επώδυνη αρθρώσεις πρόσφατα, το οποίο έγραψα για χθες, οπότε είμαι ενθουσιασμένος για αυτόν να δοκιμάσει και το προϊόν.

Εάν νομίζετε ότι το σκυλί σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη γλυκοζαμίνη, έχετε την ευκαιρία να παραγγείλετε ένα μπουκάλι REFONEASE δωρεάν σε αντάλλαγμα για να γράψετε μια ειλικρινή αναθεώρηση του προϊόντος του Αμαζονίου.

Ετσι δουλευει:

1. Αφήστε ένα σχόλιο για να με ενημερώσετε ότι σας ενδιαφέρει να παραγγείλετε τη γλυκοζαμίνη για το σκυλί σας. (Πρέπει να έχει μια διεύθυνση αλληλογραφίας των ΗΠΑ για να κερδίσει.)

2. Θα επιλέξω 10 νικητές τυχαία στις 14 Νοεμβρίου.

3. Οι νικητές θα λάβουν έναν κωδικό κουπονιού για να παραγγείλουν δωρεάν ένα μπουκάλι.

4. Οι νικητές θα συμφωνήσουν να δημοσιεύσουν μια ειλικρινή ανασκόπηση του προϊόντος στο Amazon μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Θα δημοσιεύσω τη δική μου αναθεώρηση RERESESE εδώ στο blog τον Δεκέμβριο και μπορώ επίσης να χρησιμοποιήσω μερικά από τα σχόλιά σας στην αναθεώρησή μου.

Θα ήθελε το σκυλί σας να προσπαθήσει να αναζωπυρωθεί χωρίς κόστος;

Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!

*Συγχαρητήρια στον Star, τον Chris, τον Alison, την Rebekah, τη Beth και την Elizabeth. Όλοι θα λάβετε έναν κωδικό κουπονιού για ένα δωρεάν μπουκάλι. Παρακολουθήστε ένα email από μένα.

Επίσης, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου για να λαμβάνετε δημοσιεύσεις σχετικά με την κατάρτιση σκύλων, τη συμπεριφορά σκύλου και πολλά άλλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *