Γενικά φάρμακα κατοικίδιων ζώων


AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Συχνά οι πελάτες μου θα με ρωτήσουν για τις σκέψεις μου για τα γενόσημα φάρμακα και αν αισθάνομαι ότι είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα εμπορικά σήματα. Εξ όσων γνωρίζω στην ανθρώπινη ιατρική, τα γενόσημα φάρμακα είναι εξίσου αποτελεσματικά σε πολλές περιπτώσεις, όσο πιο ακριβότερες μάρκες ονόματος και οι φαρμακοποιοί σίγουρα θα καλύψουν γενικές εναλλακτικές λύσεις όποτε είναι δυνατόν. Κατά τη γνώμη μου σε πολλές περιπτώσεις γενικά φάρμακα είναι εξίσου εξίσου αποτελεσματικά, αλλά διαπίστωσα ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ονομάζουν φάρμακα μάρκας εξακολουθούν να φαίνεται να ξεπερνούν τις γενικές επιλογές μερικές φορές.

Δύο κοινά παραδείγματα περιλαμβάνουν την επωνυμία Soloxine της μάρκας Thyroid, το οποίο έχω βρει, έχει δώσει καλύτερα ιατρικά αποτελέσματα στην πρακτική μου από τις λιγότερο δαπανηρές γενικές εναλλακτικές λύσεις λεβοθυροξίνης. Ένα άλλο παράδειγμα περιλαμβάνει το όνομα της μάρκας Drug Atopica. Δεν έχω ακόμη δει τα γενόσημα κυκλοσπορίδια φάρμακα που πραγματοποιούν επίσης στον τομέα.

Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων Heartworm, βρήκα γενικά φάρμακα οικονομικές και ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις για τους πελάτες. Ωστόσο, θα συνιστούσα τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να ελέγξουν με τον κτηνίατρό τους για το πώς αισθάνονται ότι τα γενόσημα έχουν πραγματοποιήσει γι ‘αυτούς στον τομέα πριν κάνουν την αλλαγή.

Φάρμακα για κατοικίδια ζώα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *