Ανασκόπηση: Τι καταλαβαίνει ο σκύλος


Αξιολόγηση βιβλίων – Τι καταλαβαίνει ο σκύλος από την γάτα Warren

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχω ένα δωρεάν αντίγραφο του βιβλίου Nonfiction “What the Dog γνωρίζει: η επιστήμη καθώς και το ζήτημα των σκύλων εργασίας” σε αντάλλαγμα για αξιολόγηση σε αυτό το blog. Έχω συμπεριλάβει συνδέσμους θυγατρικών της Amazon.

Η Cat Warren καθώς και ο γερμανικός βοσκός της Solo Browse για τους νεκρούς.

Αυτό που καταλαβαίνει ο σκύλος είναι η ιστορία του εθελοντή τους, καθώς και η εκπαίδευση που πηγαίνει σε σκύλο πτώματος. Ανακάλυψα τόσο πολύ για τη μύτη του σκύλου – αυτό που είναι ικανό καθώς και για το τι δεν είναι. Ανακάλυψα για τα οφέλη καθώς και τις δυσκολίες που προέρχονται από τη συνεργασία με οποιοδήποτε είδος σκύλου. Κυρίως, μου άρεσε η σύνθεση του.

Πάω να ελέγξω ξανά αυτό το βιβλίο.

Ο Warren, καθηγητής καθώς και πρώην δημοσιογράφος, θα μπορούσε να συνθέσει για οτιδήποτε, καθώς θα ήταν όμορφος θόρυβος.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

Οι άνθρωποι με ρώτησαν αν ο Solo παίρνει κατάθλιψη όταν ανακαλύπτει κάποιον νεκρό. Όχι. Το έργο του Solo – καθώς και η διασκέδαση του – αρχίζει με το τέλος κάποιου. Τίποτα δεν τον κάνει πιο ευτυχισμένο από ένα romp σε ένα βάλτο που ψάχνει για κάποιον που έχει χάσει για λίγο.

Το στυλ σύνθεσης μου υπενθύμισε την υπόσχεση του Pukka του Ted Kerasote και τα χαμένα σκυλιά του Jim Gorant – χρόνια έρευνας, αλλά γράφτηκε σαν μυθιστόρημα.

Δεν είμαι απλά οπαδός των χνουδωτών ιστοριών τύπου “διασωθεισμένου σκυλιού τροποποιήσεων της οικογένειας”. Δεν μπορώ να φτάσω μαζί τους.

Αυτό το βιβλίο είναι πραγματικό. Είναι ειλικρινές. Είναι φρικτό. Δεν παίζει στη φαντασία ότι τα σκυλιά εργασίας είναι τέλεια. Δεν είναι, καθώς και οι χειριστές τους.

Εάν είστε ενεργοποιημένοι με τη συνεργασία με τα σκυλιά, καθώς και αν είστε γοητευμένοι ή ακόμα και ζηλότυποι για το τι είναι ικανοί ειδικοί εκπαιδευτές γυμναστικής, αυτό το βιβλίο είναι για σας. καθώς και πιστεύω ότι ο Γερμανός ποιμένας, καθώς και οι ιδιοκτήτες του Bloodhound θα ενδιαφέρονται ιδιαίτερα.

Μπορεί ακόμη και να το ελέγξετε δύο φορές.

Από αυτό που γνωρίζει ο σκύλος:

Ένα από τα βασικά εκπαιδευτικά υλικά του Γερμανικού Ποιμενικού μου είναι βρωμιά που συλλέγεται από τοποθεσίες όπου ξεκουράζονται τα σώματα αποσύνθεσης. Το κάταγμα ανοίγει ένα βάζο μαστίγιο γεμίζει τη βρωμιά αυτή τη βρωμιά, καθώς και το μόνο που εγώ είναι η οσμή είναι η Βόρεια Καρολίνα Woods – Μύριε σκοτάδι με έναν υπαινιγμό από φύλλα αλιείας. Το σόλο μυρίζει την αναχώρηση.

Παραγγείλετε το αντίγραφο του τι καταλαβαίνει ο σκύλος στο Amazon.

Ποια είναι μερικά από τα προτιμώμενα βιβλία σας σχετικά με τα σκυλιά ή τα σκυλιά που εργάζονται γενικά;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *