Η διαδικασία υιοθέτησης γάτας της Βεγγάλης και το προφίλ των γατών της Βεγγάλης


οι γάτες και τα γατάκια μας είναι πολύ στοργικά, ζωντανά, παιχνιδιάρικα, εύκολα και αγαπά να είναι ο πρώτος στην πόρτα όταν επιστρέφετε σπίτι. Θα μάθουμε για τη γάτα της Βεγγάλης και για το πώς να προχωρήσουμε στη διαδικασία υιοθέτησης της γάτας της Βεγγάλης στη θέση του blog.

Υιοθετώντας την πρώτη σας γάτα της Βεγγάλης;

Η υιοθέτηση της πρώτης σας γάτας της Βεγγάλης μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή. Οι υιοθετητές μας ζητούν συνεχώς “Τι θα συμβεί αν προβλέψουμε;” Η δράση μας είναι συνήθως “Πόσο καιρό έχετε;”

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία. Οι Bengals είναι εθνικές γάτες, που προσδιορίζονται από τη Διεθνή Ένωση Γάτων (TICA) και την Ένωση Cat Fancier’s Association (CFA).

Οι γάτες της Βεγγάλης αποτελούν μέρος αυτών των ασιατικών λεοπάρδαλης γάτας, η οποία ήταν έξω από τη χρήση μιας εθνικής γάτας το 1963 από τη μυθική θεότητα της φυλής Jean Mill.

Αρχικά, το στέλεχος της Βεγγάλης έγινε με τη μεταφορά μιας ασιατικής λεοπάρδαλης γάτας και τη διασχίζοντας την με ένα εθνικό γατάκι. Τώρα αυτή η πρακτική δεν απαιτείται πολύ περισσότερο ή επιθυμητή.

Η ασιατική λεοπάρδαλη γάτα θα έπρεπε να παραμείνει στο φυσικό του βιότοπο. Τώρα η εγχώρια γάτα της Βεγγάλης προέρχεται μόνο από την αναπαραγωγή bengals σε επιπλέον bengals. Για πολλά περισσότερα για το φόντο του ταξιδιού της Βεγγάλης TICA.

Η ασιατική λεοπάρδαλη γάτα είναι δειλή από τη φύση. Αυτό δεν είναι ένα γκρεμιστικό γατάκι, αλλά αντίθετα ένα μοναχικό, νευρικό γατάκι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πρώιμες γάτες παραγωγής δεν κάνουν υπέροχα κατοικίδια ζώα. Μετά την κατάποση της λεοπάρδαλης χρησιμοποιώντας ένα εθνικό tomcat, δημιουργήθηκε η φυλή της Βεγγάλης.

Μετά από το αιγυπτιακό MAU έχει μεταφερθεί σε ένα μέρος αυτού του προγράμματος αναπαραγωγής. Καθώς τα χρόνια πέρασαν, ο εθνικός χαρακτήρας γάτας άρχισε να παίρνει πολύ περισσότερα από τον “τρελό” ασιατικό χαρακτήρα λεοπάρδαλης γάτας. Τώρα οι Bengals είναι απολύτως εξημερωμένοι και επίσης κάνουν γοητευτικούς συντρόφους γάτας.

Ένας εκπληκτικός οδηγός που περιγράφει όλες τις διαδικασίες σχετικά με την υιοθέτηση μιας γάτας της Βεγγάλης ή γατάκι.

Επιλέγοντας το ιδανικό γατάκι της Βεγγάλης για εσάς

Η επιλογή του ιδανικού γατάκι της Βεγγάλης για εσάς είναι ένα πολύ ουσιαστικό βήμα στη διαδικασία υιοθεσίας. Το γατάκι δεν θα είναι μόνο το κατοικίδιο ζώο σας. Θα γίνει σύντροφος και μέλος της οικογένειάς σας.

Θέλουμε τα γατάκια μας της Βεγγάλης να είναι τόσο ευχαριστημένοι με τις νέες οικογένειές τους πριν από την υιοθέτηση της γάτας της Βεγγάλης. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε ότι η Βεγγάλη είναι μια φυλή γάτας που σας ταιριάζει και ότι το επιλεγμένο γατάκι ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και τον τρόπο ζωής σας.

Έχετε προτιμήσεις για το σεξ, το χρώμα, το μοτίβο;

Τι είδους προσωπικότητα θα θέλατε να έχει το γατάκι σας;

Εχετε παιδιά? Και αν ναι, πόσο χρονών είναι; Έχουν μάθει να ασχολούνται με κατοικίδια ζώα;

Θα είναι το νέο γατάκι της Βεγγάλης με άλλα ζώα;

Είστε συνήθως μακριά από το σπίτι;

Πόσος χρόνος θα μπορείτε να αφιερώσετε κάθε μέρα στο νέο γατάκι του Μπενγκάλ;

Θέλετε λοιπόν να υιοθετήσετε την πρώτη σας γάτα της Βεγγάλης;

Δεν θα σας ενθαρρύνουμε εδώ και θα υποστηρίξουμε αυτήν τη φυλή, αν δεν τους αγαπήσαμε πλήρως και θα τα καταλαβαίνουμε. Κάθε γάτα της Βεγγάλης είναι μοναδική, αλλά μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Όπως όλες οι γάτες, είναι άτομα και έχουν τις δικές τους προτιμήσεις και προτιμήσεις ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υιοθεσίας της γάτας της Βεγγάλης.

Βασικά στοιχεία της Βεγγάλης που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την υιοθέτηση της γάτας της Βεγγάλης

Από πού προέρχονται οι γάτες της Βεγγάλης;

Η γάτα της Βεγγάλης είναι μια σχετικά νέα φυλή και προέρχεται από τη διέλευση των εγχώριων γατών με τη λεοπάρδαλη γάτα που αρχίζει το 1965.

Μια γυναίκα της Καλιφόρνια με το όνομα Jean Mill αποφάσισε να διασχίσει την ασιατική λεοπάρδαλη γάτα με εγχώριες γάτες με την ελπίδα ότι θα αποτρέψει το αυξανόμενο ενδιαφέρον να προσπαθήσει να δαμάσει και να τραβήξει τη λεοπάρδαλη γάτα.

Οι γάτες της Βεγγάλης εκτράφηκαν για κάποιο λόγο;

Η Βεγγάλη εκτράφηκε για τον ελκυστικό και εξωτικό τύπο του παλτό του, καθώς και για να βοηθήσει τη δυσκολία της γάτας λεοπάρδαλης από την υποχώρηση για να τους δώσει πολύ πιο εντυπωσιακή ιδιοσυγκρασία.

Πώς υπάρχουν πολλοί τύποι γενεαλογών της Βεγγάλης;

Υπάρχουν καφέ κηλίδες της Βεγγάλης, λεοπάρδαλη χιονιού της Βεγγάλης και μαρμάρινα είδη γάτας της Βεγγάλης, όλα διαφοροποιημένα από το χρώμα του παλτό και το μοτίβο τους.

Είναι οι γάτες της Βεγγάλης πολυδεκτυλίου;

Η μετάλλαξη για τον πολυδεκυλισμό μπορεί να εμφανιστεί αυθόρμητα σε οποιαδήποτε φυλή γάτας.

Διάρκεια ζωής της Βεγγάλης

Η διάρκεια ζωής μιας Βεγγάλης είναι περίπου 12-16 χρόνια.

Εμφάνιση της Βεγγάλης

Πόσο μεγάλο παίρνει μια Βεγγάλη;

13-16 ίντσες

Πόσο ζυγίζει μια Βεγγάλη;

9-16 λίβρες

Πότε αναπτύσσεται μια στάση της Βεγγάλης;

Έως 2 χρόνια

Τι έγχρωμο παλτό έχει μια Βεγγάλη;

Οι Bengals έχουν εξαιρετικά αντιπαραθέσεις παλτά και είναι οι μόνες γάτες που έχουν ροζέτες στο παλτό τους όπως εκείνες των λεοπαρδάλεων, των Jaguars και των Ocelots. Είναι συνήθως ανοιχτό καφέ έως πορτοκαλί.

Ποια χρώματα των ματιών μπορεί να έχει μια Βεγγάλη;

Οι Bengals έχουν συνήθως μπλε ή πράσινα μάτια.

Η ιδιοσυγκρασία και η προσωπικότητα της Βεγγάλης

Πόσο φωνητικά/ομιλητικά είναι οι γάτες της Βεγγάλης;

Οι Bengals δεν είναι γνωστά για τη φωνητική τους, αν και φυσικά εκφράζονται όταν είναι απαραίτητο.

Πόσο στοργικά/φιλικά είναι οι γάτες της Βεγγάλης;

Οι Bengals είναι αρκετά στοργικοί, γεγονός που βοήθησε να γίνει μια δημοφιλής φυλή.

Οι γάτες της Βεγγάλης είναι καλές με άλλες γάτες;

Οι Bengals είναι αρκετά κοινωνικές γάτες και κανονικά κάνουν καλά με άλλες γάτες, αν και συχνά μπορούν να είναι εδαφικές.

Είναι οι γάτες της Βεγγάλης καλές με το ΔOGS;

Οι Bengals μπορούν να συναντηθούν καλά με τα σκυλιά, αν και συχνά μπορούν να είναι εδαφικά, οπότε η σωστή κοινωνικοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για μια ευχαριστημένη συνύπαρξη.

Είναι οι γάτες της Βεγγάλης καλές πτερύγια/κυνηγοί;

Οι Bengals έχουν την αντοχή και τα μέσα για να είναι αρκετά εξειδικευμένοι κυνηγοί ποντικιών.

Είναι οι γάτες της Βεγγάλης καλές εσωτερικές γάτες;

Ναί. Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται να διατηρούνται όλες οι γάτες σε εσωτερικούς χώρους ανεξάρτητα από τις ατομικές τους προτιμήσεις

Είναι οι γάτες της Βεγγάλης καλές γάτες;

Οι Bengals έχουν διατηρήσει μερικές από τις “άγριες” καταγωγής τους και δεν αγαπούν απαραιτήτως να κρατιούνται σε ένα μέρος, αν και αν είναι η ιδέα τους, μπορεί να γίνουν στο σπίτι σας στην αγκαλιά σας.

Τι θέλουν να κάνουν οι γάτες της Βεγγάλης;

Οι Bengals είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί και έμπειροι ορειβάτες και θα πάνε όσο πιο ψηλά μπορούν. Είναι επίσης εξαιρετικά έξυπνοι, γρήγοροι μαθητές και μπορούν ακόμη και να διδαχθούν να χαλαρώσουν στην τουαλέτα!

Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα αρσενικό και θηλυκό της Βεγγάλης;

Τα αρσενικά bengals είναι μεγαλύτερα από τα θηλυκά.

Σημαντικά γεγονότα της Βεγγάλης

Οι Bengals είναι έξυπνες και περίεργες γάτες. Μπορούν να καταλάβουν πώς να ανοίξουν τις πόρτες, τα συρτάρια και να πιέσουν σε μέρη όπου απλά δεν μπορείτε να τα βρείτε!

Οι Bengals είναι παιχνιδιάρικες και αθλητικές. Απαιτούν πολλά κανονικά παιχνίδια και διέγερση. Γι ‘αυτό το λόγο δεν κάνουν καλά να μείνουν μόνοι τους για ώρες κάθε φορά. Εάν δεν είστε συχνά στο σπίτι, μπορεί να μην είναι η καλύτερη γάτα για εσάς.

Οι Bengals είναι αφοσιωμένοι και αγαπούν. Συνδέονται απολύτως έντονα με τους ανθρώπους τους. Αν θέλετε μια γάτα που θέλει να είναι οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μια γάτα της Βεγγάλης μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή.

Οι Bengals αγαπούν το νερό, ωστόσο μερικοί Bengals δεν το κάνουν. Οι περισσότεροι Bengals αγαπούν σίγουρα τα σιντριβάνια του νερού.

Οι Bengals αγαπούν τον Catios, τους τροχούς άσκησης, τους ψηλούς πύργους αναρρίχησης και τα παιχνίδια, λόγω της αθλητικής τους φύσης και της υψηλής ενέργειας.

Οι Bengals είναι χαμηλής απόρριψης / χαμηλής απόρριψης. Μπορούν να είναι πολύ ευκολότεροι για τους λαούς που είναι ευαίσθητοι στις αλλεργίες. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι υποαλλεργικά. Εάν έχετε αλλεργίες, πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε μερικές ώρες με τη Βεγγάλη που θέλετε να υιοθετήσετε, για να εγγυηθεί ότι δεν είστε αλλεργικοί.

Πρέπει να τρώνε δίαιτα κατάλληλη για το είδος, υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, υγρασία και κατάλληλη περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Η διάσωση Bengals προέρχεται από μια ποικιλία υποβάθρων. Τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουμε αν ήταν γύρω από άλλες γάτες, σκύλους και παιδιά. Για το λόγο αυτό θέλουμε να παρέχουμε υιοθετητές με σωστή βιβλιογραφία για τις εισαγωγές.

Καμία γάτα της Βεγγάλης δεν είναι πανομοιότυπη. Μερικοί bengals αγαπούν να snuggle επάνω για μια μακρά ταινία? Άλλοι επιθυμούν να απολαύσουν την κινηματογραφική ταινία από το ψηλό δέντρο γάτας τους.

Μερικοί bengals αγαπούν να συνομιλήσουν – δυνατά. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή, για τους κατοίκους διαμερισμάτων.

Διατροφή, περιποίηση και υγεία της Βεγγάλης

Τι τρώνε οι γάτες της Βεγγάλης;

Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας τι πρέπει να τροφοδοτείτε τη Βεγγάλη σας – κάθε γάτα είναι διαφορετική.

Οι γάτες της Βεγγάλης τρώνε υγρό φαγητό;

Ναί

Οι γάτες της Βεγγάλης όπως το γάλα;

Το γάλα δεν συνιστάται για γάτες.

Πόσο ρίχνουν οι γάτες της Βεγγάλης;

Οι Bengals είναι ελάχιστα υπόστεγα.

Τι είδους παλτό έχουν οι γάτες της Βεγγάλης;

Οι Bengals έχουν ένα ζωντανό, ομαλό αναγνωρισμένο παλτό που αισθάνεται πολύ περισσότερο σαν το Pelt από τη γούνα.

Χρειάζεστε να καλλωπίσετε μια γάτα της Βεγγάλης;

Συνιστάται μία φορά την εβδομάδα. Εκτός από το βούρτσισμα, όλες οι γάτες πρέπει να έχουν τα νύχια τους κομμένα κάθε δύο εβδομάδες περίπου. Οι γάτες είναι επίσης επιρρεπείς σε ασθενή ασθένεια και πρέπει να έχουν τα δόντια τους να βουρτσίζουν δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι γάτες της Βεγγάλης είναι υποαλλεργικές;

Ναί

Οι Bengals έχουν πολλά προβλήματα υγείας;

Οι Bengals είναι ανθεκτικές γάτες με λίγα γενετικά προβλήματα.

Επιρρεπείς σε θέματα – συνήθως υγιή

Σε ποιες ασθένειες είναι επιρρεπείς;

Υπερτροφική καρδιομυοπάθεια (HCM): Η HCM είναι μια ανώμαλη πάχυνση της αριστερής κοιλίας της καρδιάς που οδηγεί σε ακατάλληλη ροή αίματος. Είναι η πιο συνηθισμένη αιτία καρδιακών παθήσεων στις γάτες και μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο.

Πολυκυστική νεφρική νόσο (PKD): Η PKD είναι μια κληρονομική κατάσταση που προκαλεί κύστεις στα νεφρά.

Θέματα οφθαλμών: Προοδευτική ατροφία του αμφιβληστροειδούς (PRA), μια προοδευτική εκφυλιστική ασθένεια που επηρεάζει τον αμφιβληστροειδή που τελικά οδηγεί σε τύφλωση. και καταρράκτης, μια κοινή κατάσταση των ματιών που προκαλεί θολότητα στο μάτι και εμποδίζει την όραση.

Δυσπλασία ισχίου: Η δυσπλασία του ισχίου εμφανίζεται όταν η άρθρωση του ισχίου αναπτύσσεται ασυνήθιστα ή είναι παραμορφωμένο. Το μη φυσιολογικό σχήμα εμποδίζει τις αρθρώσεις και τις υποδοχές να συναντηθούν επαρκώς, με αποτέλεσμα το τρίψιμο και την άλεση αντί να ολισθαίνει ομαλά.

Με την πάροδο του χρόνου, το τρίψιμο από τη δυσπλασία μπορεί να προκαλέσει ποικιλία θεμάτων όπως ο πόνος, η φρίκη και η δευτερογενής οστεοαρθρίτιδα. Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να γίνει για να διορθωθεί η άρθρωση εάν διαγνωστεί πριν από την έναρξη της αρθρίτιδας.

Ουσιαστική πολυτέλεια: Επίσης γνωστή ως γλιστρά γόνατα, η επιγονατιδική λύση εμφανίζεται όταν οι μικρές ανωμαλίες αναγκάζουν την άρθρωση του γόνατος να γλιστρήσει μέσα και εκτός τόπου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο και περιστασιακή φούσκωμα. Η χειρουργική θεραπεία είναι διαθέσιμη για σοβαρές περιπτώσεις, αν και πολλές γάτες οδηγούν φυσιολογικές ζωές χωρίς θεραπεία.

Αγορά εναντίον υιοθέτησης μιας Βεγγάλης

Πόσο κοστίζει η Βεγγάλη;

Κοστίζει περίπου $ 75- $ 100 για να υιοθετήσει μια Βεγγάλη. Αντίθετα, μπορεί να είναι απαγορευτικά δαπανηρό να αγοράσετε μια Βεγγάλη από έναν κτηνοτρόφο, SOMEWHER στο εύρος $ 1.000- $ 3.000.

Πού μπορώ να υιοθετήσω μια Βεγγάλη

Ο ευκολότερος τρόπος για να υιοθετήσετε μια Βεγγάλη θα ήταν μέσω μιας διάσωσης που ειδικεύεται στο Bengals. Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε θα ήταν ξεκινώντας μια αναζήτηση φυλής στο διαδίκτυο. Η αναζήτηση θα σας δείξει όλους τους διαθέσιμους Bengals στην περιοχή σας.

Καταφύγια και διάσωση της Βεγγάλης

Υπάρχουν καταφύγια ζώων και διασώσεις που επικεντρώνονται ειδικά στην εξεύρεση μεγάλων κατοικιών για τα γατάκια της Βεγγάλης. Περιηγηθείτε στον κατάλογο των διασώσεων και των καταφυγίων της Βεγγάλης κοντά σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *