Ασιατικό στυλ: Cupid Cutie


από την Amanda Aaron
30 Ιανουαρίου 2020
Οι ασιατικοί γαμπροί είναι πολύ δημοφιλείς στο σαλόνι περιποίησης. Για μένα, μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτό το στυλ σε σκυλιά που έρχονται σε ματ ή οι ιδιοκτήτες τους θέλουν ένα χαριτωμένο μικρό κομμάτι προσωπικότητας που είναι χαμηλή συντήρηση. Το καταπληκτικό πράγμα για τα ασιατικά στυλ είναι ότι είναι ευέλικτα και δεν υπάρχει πραγματικός “λάθος” τρόπος για να το κάνετε, αρκεί να ακολουθείτε μερικές βασικές οδηγίες.

Συνήθως, πολλά ασιατικά στυλ δεν ακολουθούν τα συμβατικά κομμάτια της φυλής και έχουν μικρά σώματα με μεγαλύτερα πόδια. Υπάρχει ένα πλήθος στυλ για να διαλέξετε από το πρόσωπο και το κεφάλι, αλλά η πλειοψηφία τους έχει σύντομες πηγές. Αυτό το στυλ δίνει στους Groomers τη δυνατότητα να είναι καλλιτεχνικά εκφραστικά!

Σε αυτό το συγκεκριμένο σκυλί, ένα Poodle 4 λίβρες με πολλή στάση, οι ιδιοκτήτες του ήθελαν κάτι που ήταν εύκολο να διατηρήσει, αλλά τον βοήθησε να εκφράσει τη μεγάλη του προσωπικότητα. Αυτά τα διακοσμητικά είναι επίσης διασκεδαστικά, επειδή μπορείτε να προσθέσετε ένα μικρό χρώμα και λάμψη με κατοικίδια ζώα.

Σχήμα 1) Χρησιμοποιώ ένα συνημμένο χτένα #4 σε ασύρματα trimmers. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μήκος θα θέλατε, αλλά θα ήθελα να πάω όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς να εκθέσω το δέρμα. Αρχίζω ακριβώς πίσω από το κεφάλι και κλέβω ολόκληρο το σώμα του σκύλου.
Διαφημίσεις

Εικ. 2) Όταν κόβετε το σώμα, συνήθως σταματώ ακριβώς στο πλευρό. Θα αφήσετε αυτά τα μαλλιά για να κόψετε αργότερα.

Σχήμα 3) Χρησιμοποιώντας το ίδιο προσκόλληση clipper, κλέβω όλα τα μαλλιά από το σημείο του rump μέχρι την κορυφή της hock. Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη φλόγα και δίνει γωνίες στα πίσω πόδια.

Εικ. 4) Όταν κόβετε το μπροστινό μέρος του σώματος του σκύλου, έχω επιλέξει να κόψω τα μαλλιά στη μεταφορά στην κορυφή του μπροστινού ποδιού.

Εικ. 5) Μόλις τελειώσει η εργασία του clipper, επιστρέψτε με ψαλίδια για να του δώσετε ένα υπέροχο φινίρισμα.

Εικ. 6) Με το πόδι στο τραπέζι, χρησιμοποιήστε τα καμπύλα ψαλίδια σας για να γυρίσετε τα πίσω πόδια. Μπορείτε να επιλέξετε το πόδι για να κόψετε, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην κόψετε πάρα πολύ ή τα λανθασμένα μαλλιά μακριά. Όταν το πόδι είναι στο τραπέζι, πρέπει να έχει μια πλήρη, φουσκωμένη εμφάνιση.

Εικ. 7) Χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο με τα πίσω πόδια, θα στρογγυλάτε τα μπροστινά πόδια για να δημιουργήσετε έναν κύκλο γύρω από το πόδι με μια ελαφριά λοξότμηση.

Εικ. 8) Εξασφαλίζοντας ότι έχετε την ουρά από το δρόμο σας, ψαλίδι μια παράλληλη γραμμή μέσα στα πίσω πόδια.

Εικ. 9) Χάνε τα μαλλιά στο εξωτερικό των ποδιών. Ψαλίδι τα μαλλιά σε γωνία 45 μοιρών μέχρι εκεί που ψαλιδήσατε στο πόδι. Θα ψαρέψετε επίσης τα μαλλιά που αφήσατε στο πλευρό (Εικ. 2) στο πόδι.

Εικ. 10) Ξεκινώντας από το tuck -up, θα ψαλίδι, υπό γωνία, στην κορυφή του ποδιού.

Εικ. 11) Ανάλογα με το πόσο μαλλιά έχει το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας, θα χρειαστεί να κόψετε το hock και στη συνέχεια μέχρι το κάτω μέρος του ποδιού. Απομακρύνω ένα μικρό ποσό σε αυτό το σκυλί.

Εικ. 12) Έχω επιλέξει να δώσω σε αυτό το άτομο μια ουρά Terrier. Είναι μια πραγματικά καταπληκτική εναλλακτική λύση για τα σκυλιά που μπερδεύονται εύκολα. Όταν κάνετε μια ουρά Terrier, σπρώξτε την ουρά για να κόψετε. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αφήνετε αρκετά μαλλιά στη βάση, έτσι ώστε να υπάρχει μια απρόσκοπτη εμφάνιση από το φιλέτο στην ουρά.

Εικ. 13) Συνεχίστε να κόβετε την ουρά τραβώντας την κάτω για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμη και από όλες τις πλευρές.

Εικ. 14) Ψαλίδι Το σχήμα που θα θέλατε στα μπροστινά πόδια. Επιλέγω έναν πιο σφιχτό αγκώνα με ένα φουσκωμένο πυθμένα.

Εικ. 15) Πάρτε clippers, και πολύ προσεκτικά και ελαφρώς κόψτε την εξωτερική γωνία των ματιών.

Εικ. 16) Στη συνέχεια, πολύ προσεκτικά κόψτε τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος των χειλιών.

Εικ. 17) Χρησιμοποιώ μια λεπίδα #10 σε ασύρματα trimmers για να κόβετε κάτω από το λαιμό. Αυτό θέτει το κεφάλι εκτός από το λαιμό.

Εικ. 18) Χρησιμοποιώντας καμπύλα ψαλίδια, κόψτε τα μαλλιά πάνω από τα μάτια. Πηγαίνουμε για ένα σχήμα θόλου, ώστε να μην θέλετε να το πάρετε πολύ σύντομο.

Εικ. 19) Ψαλίδι από τα μαλλιά στο πλάι των ματιών, και πάλι, δημιουργώντας αυτό το πραγματικά στρογγυλό αποτέλεσμα.

Εικ. 20) Ψαλίδι Α “Θόλος” στην κορυφή του κεφαλιού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει τις γραμμές με λεπτόκοκκο κόψιμο για να ρυθμίσετε την αντίθεση.

Εικ. 21) Πολλά ασιατικά στυλ έχουν μικρά πρόσωπα, έτσι, χρησιμοποιώντας καμπύλα ψαλίδια, στόχο τα ψαλίδια μέχρι τη γωνία του ματιού. Διατηρώ ακόμα αυτό το στρογγυλό σχήμα, ξεκινώντας από το κάτω μέρος του πηγούνι στην κορυφή του θόλου. Όταν κόβετε την πλευρά του προσώπου, πρέπει να έχετε περίπου την ίδια ποσότητα μαλλιών που απομένουν όπως εσείς στην κορυφή του κεφαλιού.

Εικ. 22) Συνεχίστε γύρω από την κορυφή του κεφαλιού για να δημιουργήσετε αυτό το στρογγυλό σχήμα. Αυτό μπορεί να είναι τόσο μεγάλο ή μικρό όπως θέλετε. Δημιουργώ ένα μικρότερο θόλο, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα μικρό σκυλί, αλλά είναι λίγο λιγότερο από το ήμισυ του μεγέθους της κορυφής του κεφαλιού του.

Εικ. 23) Αντιστρέψτε τα καμπύλα ψαλίδια για να κόψετε τα μαλλιά που πέφτουν στο στόμα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή χτένα για να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερα μαλλιά.

Εικ. 24) Χρησιμοποιώντας το Safe Hairspray Pet -Safe, τοποθετήστε ελαφρά τον “ανεμιστήρα” στη θέση του.

Εικ.) 25 Μόλις ο ανεμιστήρας ήταν στη θέση του, χρησιμοποίησα καμπύλα ψαλίδια για να καθαρίσω τις γραμμές.

Θυμηθείτε, τα ασιατικά στυλ είναι πολύ τακτοποιημένα και εκλεπτυσμένα. Έτσι αισθανθείτε δωρεάν για να επιστρέψετε για να βάλετε ένα μεγάλο ψαλίδι φινίρισμα σε όλα.

Για να δώσω σε αυτό το άτομο λίγο επιπλέον sass, πρόσθεσα κάποια λάμψη – έτσι τώρα είναι πραγματικά έτοιμος να στρέψει τα πράγματα του! ✂️

Σύνολο

48

Μερίδια

48

0

0

0null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *