Μεγάλη καριέρα κατάρτισης σκύλων, το Pet Sitter κάνει $ 100k!


Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση.
Μια καριέρα κατάρτισης σκύλων; Ένα επάγγελμα ως κατοικίδιο ζώο; Nahhh … τελικά ακριβώς πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς; Πολλοί από εμάς πιθανότατα κάθονται στο γραφείο όλη την ημέρα, σκλαβούμε σε ένα γραφείο μπροστά σε έναν υπολογιστή, πληκτρολογώντας χωρίς νόημα ή σερφάρισμα στο Facebook τώρα καθώς και πάλι. Όταν ήμουν νεαρός, έχω κατά νου να βλέπω τον Joe Vs. Το ηφαίστειο με τον Tom Hanks καθώς και τη σκέψη … είναι αυτό που πραγματικά είναι η επιχειρηματική ζωή; Ή γρήγορα μπροστά περίπου 10 χρόνια, καθώς και την ενοικίαση της περιοχής γραφείων (μέχρι τότε ήμουν ήδη στο γραφείο κατά τη διάρκεια των ετών dotcom).
Τώρα ίσως πιστεύετε ότι επιθυμώ ότι θα μπορούσα να δουλέψω έξω στον καθαρό αέρα καθώς και να αφήσω τα business blues (θυμηθείτε την μπλε φθορίζουσα λάμψη από τον Joe εναντίον του Vocano … για να μην αναφέρω τα τείχη του γραφείου μου είναι βαμμένα μπλε).
Δεν φοβηθείτε τον επιχειρηματικό στρατιώτη από τότε που μόλις έλεγξα ένα σύντομο άρθρο σχετικά με το τι κερδίζει η Αμερική κατά τη διάρκεια αυτής της οικονομικής ύφεσης καθώς και ένα εισόδημα σε συγκεκριμένα – το κατοικίδιο ζώο – λυγίζει μια ακτίνα ελπίδας.
Pet Sitter Κάνοντας 100k!
Όταν πιστεύετε ότι το Pet Sitter πιστεύετε ότι η εργασία με μερική απασχόληση ή έξι εισόδημα; Εάν είστε σαν εμένα, τότε πιθανότατα πιστεύετε ότι η εργασία με μερική απασχόληση. Επιθεωρήστε το σύντομο άρθρο του περιοδικού Parade What America κερδίζει ακριβώς πώς αλλάζουν οι μισθοί μας, καθώς θα δείτε μια λίστα μισθών από τον υδραυλικό στον δήμαρχο στο αγαπημένο μας: Pet Sitter.

Σύμφωνα με το σύντομο άρθρο του περιοδικού Parade, εδώ είναι το σύντομο βιογραφικό εισοδήματος για το Pet Sitter:
Tammy Roussin, 37 Pet Sitter/Dog Walker St. Louis 100.000 $
Ήμουν όροφος όταν το είδα, καθώς και πίστευα ότι η επόμενη μετεγκατάστασή μου θα έπρεπε να είναι σαν ένα sitter κατοικίδιων ζώων.
Τι νομίζετε; Έχετε καριέρα κατάρτισης σκύλου; Pet Sitter; Canine Walker;
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Καλύτερο σκύλο Μασ, μας αρέσουν: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας θέλουν να δαγκώσουν, να τσιμπήσουν, καθώς και να μασούν. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ραβδιά για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες λιχουδιές σκύλων Μας αρέσουν: Crazy Canine Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια των σκύλων μας.
Το καλύτερο φρέσκο ​​σκυλάκι που μας αρέσουν: ο σκύλος του αγρότη – μερικοί μήνες πίσω ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Canine Food καθώς και να του αρέσει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας αγορά του σκύλου του αγρότη.

Ελέγξτε πολύ περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *