Η εφαρμογή Cam Cam κάνει διαφορετικά φαίνεται να παίρνει σκυλιά καθώς και γάτες για να κοιτάξει


εφαρμογή Cam που προσφέρεται για Androids και iPhones

Έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Pic-Pet Cam στο τηλέφωνό μου Android την περασμένη εβδομάδα ή έτσι. Προσφέρεται επίσης για iPhones καθώς και για iPads.

Το Pic-Pet είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή που κάνει διαφορετικά φαίνεται να προσελκύει ένα κατοικίδιο ζώο ή μια προσοχή της γάτας. Οι ήχοι, όπως ένα τρελό παιχνίδι ή ένα meow, κάνουν το κατοικίδιο περίεργο. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό αναγκάζει το κατοικίδιο ζώο να κλίνει το κεφάλι του, να κοιτάξει την κάμερα κ.λπ.

Για να τραβήξετε μια φωτογραφία, απλά πατήστε το εικονίδιο της εικόνας στην οθόνη, η εφαρμογή κάνει θόρυβο καθώς και τότε παίρνει τη φωτογραφία. Υπάρχει σκόπιμα μια μικρή καθυστέρηση μεταξύ του πότε ο θόρυβος σβήνει καθώς και όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, την οποία μπορείτε να αλλάξετε στις ρυθμίσεις.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση. Δεν είμαι εξαιρετικά καταλαβαίνω τεχνολογίας, καθώς το κατάλαβα γρήγορα.

Περισσότερα για την εφαρμογή cam pic-pet

Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση, καθώς λειτουργεί αρκετά καλά ανάλογα με το κατοικίδιο ζώο.

Υπάρχουν τρεις θόρυβοι για να επιλέξετε από σκυλιά, όπως ένα τσιγκούλι παιχνιδιών και τρεις επιλογές για γάτες όπως ένα πουλί καθώς και διαφορετικά meows.

Είναι αστείο, αφού όταν τραβάω φωτογραφίες από τις γάτες μου απολύτως, τα πετάω.

Η εφαρμογή:

1. Εξαλείφει την απαίτηση για να συνεχίσετε να κάνετε παράλογους θορύβους.

2. Προσφέρεται επί του παρόντος στο Amazon App Store καθώς και στο iTunes για $ 0,99 για περιορισμένο χρόνο (η τιμή θα ενισχυθεί σύντομα).

3. Κάνει απλό να μοιράζεστε φωτογραφίες στο Facebook, το Instagram ή το Twitter ιδανικό από την εφαρμογή.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες του Scout Cats, καθώς και του Beamer που έλαβαν τη χρήση της εφαρμογής:

Τι μου αρέσει για την εφαρμογή pic-pet

Είναι φανταστικό για οικογενειακά κατοικίδια ζώα όπως η δική μου που γενικά παραμελούν τα φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες τους κάνουν κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να πάρει φωτογραφίες από ζώα καταφυγίων. Αυτός ο θορυβώδης θόρυβος παιχνιδιών παίρνει πραγματικά την προσοχή των σκύλων!

Η εφαρμογή είναι μια απλή μέθοδος για να λάβετε φωτογραφίες των σκύλων των πελατών εάν είστε περιπατητής σκυλιών κατοικίδιων ζώων, κατοικίδιων ζώων κ.λπ.

Παίρνει εκπληκτικά αφαιρέστε φωτογραφίες. Είμαι εντυπωσιασμένος!

Αυτό που δεν μου αρέσει για την εφαρμογή

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί εμφανείς εικόνες αποθεμάτων στη διαφήμισή της έναντι εικόνων που είχαν ληφθεί πραγματικά με την εφαρμογή.

Είμαι χρησιμοποιημένος για να δωρεάν εφαρμογές, οπότε θα ήμουν διστακτικός να πληρώσω $ 0.99.

Πρέπει να αποθηκεύσετε κάθε εικόνα με το χέρι ή χάνεται όταν παίρνετε το επόμενο (δημιουργήθηκε σκόπιμα αυτή τη μέθοδο, ώστε να μην μετακινηθείτε με 100s από φωτογραφίες αργότερα).

Θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή για τη λήψη φωτογραφιών των κατοικίδιων ζώων σας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *