Η ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης για τις γάτες σας: Τα διδάγματα


Tornadoes είναι σπανιότατα στο μέρος μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά περιστασιακά έχουμε λίγο άγριο καιρό. Αυτό το περασμένο Σάββατο, ένα ισχυρό κρύο μέτωπο έρχεται στο δρόμο μας. Πάντα επειδή η καταιγίδα Freak Derecho που περνούσε εδώ τον Ιούνιο και μας άφησε χωρίς δύναμη για 48 ώρες, έμαθα να δώσω προσοχή όταν ο ουρανός σκοτεινιάζει. Γνωρίζω επίσης να δώσω το πλυτή του Allegra Storm και το πώμα έντασης στα πρώτα σημάδια οποιασδήποτε καταιγίδας. Έχει έρθει πολύ μακριά, αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο φοβισμένη από καταιγίδες και προτιμά να τα βγάλει έξω στον ασφαλή χώρο της: πίσω από την κουρτίνα ντους στο μπάνιο μας.

Αφού της έδωσα τα διορθωτικά μέτρα, έλεγξα την Washington Post Capital Weathergang Twitter Feed, την πιο αξιόπιστη πηγή καιρού σε αυτόν τον τομέα, για ενημερώσεις για την ερχόμενη καταιγίδα. Σίγουρα δεν περίμενα να δω μια προειδοποίηση ανεμοστρόβιλου, με την άμεση περιοχή μου απευθείας στο μονοπάτι της, και οι λέξεις “Πάρτε κάλυψη στο εσωτερικό δωμάτιο τώρα!” Επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι η θέση σπάνια χρησιμοποιεί καπάκια στη ροή του Twitter, οπότε ήξερα ότι υπονοούσαν τις επιχειρήσεις.

Η Allegra βρισκόταν ήδη στο μπάνιο του κάτω όροφο, το οποίο είναι ίσως το ασφαλέστερο δωμάτιο στο σπίτι μας. Είναι χωρίς παράθυρο, είναι μικρό, και το Allegra αισθάνεται ήδη ασφαλές εκεί. Συγκεντρώθηκα γρήγορα δύο μεταφορείς γάτας, ένα φακό, το τηλέφωνό μου και τα έβαλα στο δωμάτιο. Τότε έτρεξα στον επάνω όροφο για να πάρω τον Ruby, ο οποίος, αληθινός στην ατρόμητη φύση της, καθόταν δίπλα στο παράθυρο του καθιστικού επάνω, απολαμβάνοντας την θέα του ανέμου που μαστίζει τα δέντρα και τη βροχή που πηγαίνει πλάγια.

Τα κορίτσια πίστευαν ότι συσσωρεύονται στην τουαλέτα ήταν μια μεγάλη περιπέτεια, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία. Η Allegra ήταν τόσο γοητευμένη με αυτό που συνέβαινε ότι βγήκε ακόμη και πίσω από την κουρτίνα ντους.

Ευτυχώς, μόνο δεκαπέντε λεπτά αργότερα, η καταιγίδα είχε περάσει και ήμασταν ασφαλείς. Έμαθα αργότερα ότι ένας ανεμοστρόβιλος είχε αγγίξει μόλις λίγα μίλια από το σπίτι μας.

Έγραψα την παραπάνω φωτογραφία στο Facebook και έλαβα πολλά σχόλια για το τι καλή μητέρα γάτας ήμουν τόσο προετοιμασμένος. Αλλά καθώς σκεφτόμουν την εμπειρία, συνειδητοποίησα ότι είχα χάσει μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν έρθει χρήσιμα, αν αυτό ήταν πραγματικά έκτακτη ανάγκη. Για αρχάριους, δεν είχα τα πλήκτρα αυτοκινήτων ή το πορτοφόλι μου στην τουαλέτα μαζί μου. Επίσης, δεν φορούσα παπούτσια!

Αυτή η εμπειρία έφερε για άλλη μια φορά το πόσο ουσιαστική ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης είναι. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα επιπλέον τρόφιμα γάτας στο χέρι. Εάν τροφοδοτείτε το RAW, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια κονσερβοποιημένα τρόφιμα στο χέρι σε περίπτωση εκτεταμένης διακοπής ρεύματος.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό νερό για τις γάτες σας. Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε κάποιο επιπλέον εμφιαλωμένο νερό στο χέρι.

Έχετε μεταφορείς για καθένα από τα κατοικίδια ζώα σας και τους έχετε έτοιμα.

Αναζητήστε καταφύγια εκκένωσης που επιτρέπουν τα κατοικίδια ζώα. Εναλλακτικά, έχετε μια λίστα με ξενοδοχεία στην περιοχή σας και έξω από την άμεση περιοχή που θα πάρει γάτες.

Εάν έχετε ένα “ασφαλές δωμάτιο” στο σπίτι σας, δεν θα ήταν κακή ιδέα να κρατήσετε κάποιες προμήθειες σε αυτό το δωμάτιο απολύτως φορές.

Έχουν διορθωτικά μέτρα όπως το πώμα της έντασης και η θύελλα.

Έμαθα τα μαθήματά μου με τον εύκολο τρόπο εκείνη την ημέρα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πρέπει ποτέ να εκτελέσω κανένα από αυτά τα πράγματα, αλλά βοηθά να γνωρίζετε πριν από μια πραγματική έκτακτη ανάγκη ποια βήματα θα κάνατε αν αντιμετωπίσετε το πραγματικό πράγμα.

Έχετε σχέδιο ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης για τις γάτες σας;

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης για το κατοικίδιο ζώο σας: 8 πράγματα που έμαθα από 8 κρατικό τυφώνα Kate

Οι γάτες σας είναι προετοιμασμένες για έκτακτη ανάγκη;

Το ταξίδι της Eva – Δεύτερες πιθανότητες και διδάγματα

«Κρατήστε τη γάτα σας ασφαλή κατά τη διάρκεια έργων βελτίωσης στο σπίτι
Giveaway: Zero Odor Pet Multi Kit »

20 σχόλια σχετικά με την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης για τις γάτες σας: διδάγματα

Η Julia Inman λέει:

19 Σεπτεμβρίου 2016 στις 9:52 μ.μ.

Τέλεια, σ ‘ευχαριστώ. Με 7 γάτες είναι λίγο πιο δύσκολη με τους μεταφορείς κατοικίδιων ζώων, καθώς έχω 2 μεγάλους φορείς κατοικίδιων ζώων αρκετά μεγάλους για 2 και ένα μικρό κλουβί σκύλου αρκετά μεγάλο για 3. 1 άτομα με ειδικές ανάγκες και μια εφηβική κόρη. Αλλά για μελλοντική διακοπή ρεύματος ECT θα έχω δοχεία έτοιμα καθώς τροφοδοτώ ωμά.

Απάντηση

Η Γεωργία λέει:

19 Σεπτεμβρίου 2016 στις 4:43 μ.μ.

Ξεχάσατε να πείτε ότι είναι αστείο αυτό που ξεχνάμε- όπως τα παπούτσια σας! Με τους σεισμούς μας στην Καλιφόρνια προσπαθώ να κρατήσω ένα ζευγάρι κοντά στο κρεβάτι.

Απάντηση

Η Γεωργία λέει:

19 Σεπτεμβρίου 2016 στις 4:41 μ.μ.

Μεγάλη θέση για να μας υπενθυμίσουμε να είμαστε προετοιμασμένοι! Χαίρομαι που η καταιγίδα πέρασε γρήγορα.

Απάντηση

Η αυγή λέει:

31 Δεκεμβρίου 2012 στις 4:42 μ.μ.

Γεια Ingrid, είμαι στο μεταφορέα σας, και δεν μπορώ να θυμηθώ τον κατασκευαστή που το κάνει. Πρέπει να πάρω ένα για τα κορίτσια μου. Πού το βρήκες;

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

31 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:04 μ.μ.

Dawn, είναι ένας φορέας sturdibag: το πήραμε για αναθεώρηση από την εταιρεία. Μπορείτε να τα πάρετε στο Amazon.

Απάντηση

Η αυγή λέει:

31 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:37 μ.μ.

Ευχαριστώ!

Απάντηση

Ο Pam λέει:

15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:48 μ.μ.

Μεγάλη θέση, Ingrid … πολύ χρήσιμη.

Δεν είδα καμία αναφορά στα σκουπίδια. Πρέπει να αναρωτηθώ πώς κάποιος θα ασχοληθεί με τη μεταφορά απορριμμάτων εάν χρειαζόταν να εκκενωθεί. Είναι τόσο βαρύnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *