Ένα άλλο παιχνίδι μαντεύοντας Daisy!


AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore2

Ξέρετε ότι μου αρέσει να μαντέψω παιχνίδια, οπότε έχω ένα άλλο για εσάς σήμερα. Και επειδή μου αρέσει επίσης να δίνω πράγματα μακριά, έχετε ακόμη και την ευκαιρία να κερδίσετε ένα βραβείο!

Εδώ είναι το αίνιγμα:

Κολλήστε τα δάχτυλά σας στα μάτια μου, τα σαγόνια μου ανοίγομαι ευρύτατα
Δεν έχω δόντια, αλλά μην βάζετε τα χέρια σας μέσα!
Αν και είμαι αιχμηρός, έξυπνος δεν θα είμαι ποτέ
Η μητέρα σου μπορεί να πει “Μην τρέχετε ποτέ μαζί μου!”

Μπορεί να αρχίσετε να προσπαθείτε να επιλύσετε το αίνιγμα τώρα. Εάν σας βοηθά να σκεφτείτε καλύτερα, μπορείτε να φορέσετε ένα καπάκι σκέψης. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το καπάκι για να πουλήσετε λεμονάδα και corndogs-on-a-stick στο εμπορικό κέντρο.

Πατήστε το κουμπί Απάντηση για να δείτε αν έχετε δίκιο!

Και, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το blog post για την ευκαιρία σας να κερδίσετε ένα από τα πολλά αγαπημένα μου πράγματα: ένα παράθυρο γάτας πέρκα, ακριβώς όπως αυτή σε αυτή την εικόνα! Ο νικητής θα είναι μια τυχαία επιλογή από το Everybuddy που άφησε ένα σχόλιο και θα δημοσιεύσω τον νικητή αύριο.

Ενημέρωση: Συγχαρητήρια στην Edina! Σχολιάσατε επιλέχθηκε τυχαία ως ο νικητής του παραθύρου της γάτας Perch Giveaway! Αναζητήστε ένα email από εμάς για να διεκδικήσετε το βραβείο σας. Χάρη σε Everybuddy που έπαιξε το παιχνίδι εικασίας μαζί μου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *