Μάθημα κανόνων της Daisy: Ακριβώς πώς να θεραπεύσετε τους φίλους


AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore8

Εάν είστε φίλοι με τον Harley, καταλαβαίνετε ήδη ότι το όνειρό του είναι να αυξήσει τις κατσίκες. Εντάξει, μην του πείτε ότι δεν είναι πιθανό να αναγνωρίσει ποτέ το όνειρό του. Είναι υπέροχο να έχεις στόχο, έτσι; Τέλος πάντων, ο Harley είναι εξαιρετικά τυχερός, αφού έχει πραγματικά εξαιρετικά ευγενικούς φίλους.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του είναι η Pricilla. Δεν είναι όμορφη; Είμαι ομοίως φίλοι με την Pricilla, εκτός από τους φίλους του κατσίκι μου Bob καθώς και τον Patrick. Τα κατσίκια είναι δροσερά!

Τέλος πάντων, η Pricilla έστειλε τον Harley λίγο κατσίκα του εξαιρετικά δικού του! Εκτός από το Pricilla. Αυτό είναι καλό, αφού ο Harley μπορεί να ξεκινήσει τις δεξιότητές του στο κατσίκα. Δυστυχώς, δεν είναι ακριβώς σίγουρος τι να κάνει. Ευτυχώς, είμαι επαγγελματίας, οπότε σήμερα θα σας διδάξω ακριβώς πώς να αντιμετωπίσω έναν φίλο.

Πρώτον, είναι ωραίο να παρέχουμε ένα απαλό pat ακριβώς έτσι. Οι περισσότερες γάτες, τα σκυλιά καθώς και οι κατσίκες απολαμβάνουν pettings. Μπορείτε επίσης να δώσετε στον φίλο σας μερικές ωραίες λιχουδιές καθώς και από τότε που η κοινή χρήση είναι καλή, βοηθήστε τον εαυτό σας και σε μερικές απολαύσεις!

Είναι αποδεκτό να παίζετε με την ουρά του φίλου σας, αλλά…

… Είναι καλύτερο να μην ρουφούν το πίσω μέρος του φίλου σας (εκτός αν μπορείτε να το κάνετε με λεπτό τρόπο για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν παρατηρεί).

Όταν παρέχετε τα κατοικίδια ζώα του φίλου σας, μην είστε τόσο τραχιά. Εάν τα πόδια του φίλου σας φεύγουν από το έδαφος, είναι μια ένδειξη ότι χαϊδεύετε επίσης σκληρά.

Και η τελευταία μου συμβουλή είναι ότι πρέπει να είστε ειλικρινείς. Εάν είστε μόνο καλοί στον φίλο σας, ώστε να μην έχετε πρόβλημα, δεν είναι καλό.

Πώς αντιμετωπίζετε τους φίλους σας;

Συμβουλές για γάτες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *