Catnip Nation: Το ντοκιμαντέρ εξετάζει τους Unsung Heroes που ενδιαφέρονται για άγριες γάτες


για κάθε μια από τις χαλασμένες γάτες μας, των οποίων το πιο σημαντικό πρόβλημα μπορεί να είναι πού να βρει την πλησιέστερη λακκούβα του ήλιου, υπάρχει μια άλλη γάτα που πρέπει να φροντίσει για τον εαυτό της . Αυτές οι άγριες γάτες, γνωρίζουν επίσης ως γάτες της κοινότητας, συχνά περνούν απαρατήρητες, και αν δεν ήταν για αφοσιωμένους φροντιστές που τροφοδοτούν και φροντίζουν αυτές τις γάτες, συχνά σε μεγάλη προσωπική θυσία, αυτές οι γάτες θα ήταν ακόμη χειρότερες. Το Catnip Nation, ένα ντοκιμαντέρ μακράς ώρας, θα διερευνήσει τη διχοτόμηση μεταξύ των αγαπημένων γατών κατοικίδιων ζώων μας και των γατών που ζουν στους δρόμους.

Δημιουργήθηκε από τον κοινωνικά συνειδητή, βραβευμένο δημοσιογράφο, συγγραφέα και σκηνοθέτη Tina Traster και βραβευμένο συγγραφέα, συντάκτη και παραγωγό Lennon Nersesian, αυτή η ταινία θα εξετάσει εκτενώς τους αφηρημένους και συχνά αόρατους ήρωες που ενδιαφέρονται για άγριες γάτες. Θα συναντήσετε το Stony Point τοπικό Andrea Leresche, ο οποίος ανεβαίνει σε ένα μπερδεμένο copse για να τροφοδοτήσει μια αποικία γάτας κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τον καιρό. Θα εισαχθείτε στον Ken Salerno, έναν ψιθυριστή γάτας ενός ατόμου που κάνει συχνές επισκέψεις σε ένα ιερό του Νιου Τζέρσεϋ, όπου έχει μετεγκατασταθεί πολύ περισσότερο από 60 παραλίες που θα είχαν στρογγυλοποιηθεί από κάτω από το πεζόδρομο σε Seaside Heights και να ληφθούν σε καταφύγια ή σκοτώθηκαν.

Το ντοκιμαντέρ διερευνά πώς πραγματικά “παίρνει ένα χωριό” όχι μόνο για να φροντίσει αυτές τις γάτες, αλλά και να κατακτήσει τις αντιξοότητες, οι οποίες μπορούν να κυμαίνονται από θυμωμένους γείτονες και λανθασμένους αξιωματικούς ελέγχου των ζώων σε πολιτικούς και προγραμματιστές. Θα γνωρίσετε τους χαρακτήρες σε όλο το ντοκιμαντέρ και θα μάθετε γιατί κάνουν αυτό που κάνουν και πώς διατηρούν τον εαυτό τους μέσω τέτοιων αντιξοότητας.

Οι κινηματογραφιστές ελπίζουν ότι το Catnip Nation θα αλλάξει καρδιές και μυαλά σε αυτό το ουσιαστικό θέμα. Ελπίζουν ότι το ντοκιμαντέρ θα εμπνεύσει τους λάτρεις της γάτας για να βοηθήσουν στην ανάφλεξη ενός κινήματος λαϊκής βάσης που απαιτεί μια ανθρώπινη υπηρεσία για την έλλειψη στέγης αιλουροειδών.

Το Catnip Nation ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding για να γίνει αυτό το ντοκιμαντέρ πραγματικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία, επισκεφτείτε το catnipnation.com.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Catnip Nation είναι τώρα διαθέσιμο σε DVD

Το ντοκιμαντέρ διασώστες γάτας: Αποθήκευση ζωών και ευαισθητοποίηση σχετικά με τις άγριες γάτες

Κτηνιατρικοί Τεχνικοί: Οι αφανιστές ήρωες του κτηνιατρικού επαγγέλματος

«Τα έπιπλα γάτας sauder συνδυάζουν τη λειτουργία με όμορφο σχέδιο
Giveaway: Κερδίστε ένα βρόχο Assisi για τη γάτα σας Μάιος 2017 »

9 Σχόλια για το Catnip Nation: Το ντοκιμαντέρ εξετάζει τους Unsung Heroes που ενδιαφέρονται για άγριες γάτες

Ο Steve Mann λέει:

20 Φεβρουαρίου 2019 στις 1:20 μ.μ.

Συμφωνώ ότι πρέπει να έχουμε πολύ περισσότερη συνειδητοποίηση αυτού του θέματος και των πολύ περισσότερο που συμμετέχουν σε αυτό το αιτία βοηθώντας τα ferals με την TNR όσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα. Τα εργαλεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είναι τώρα το μεγαλύτερο εργαλείο για τη διάδοση της λέξης. Μην ξεχάσετε να δημοσιεύσετε στο NextDoor ή Craigslist εάν χρειάζεστε βοήθεια με μια αποικία ή να τροφοδοτείτε ένα αδέσποτο γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να συμμετάσχει στην αιτία

Απάντηση

Ο Sean λέει:

14 Μαΐου 2017 στις 10:11 π.μ.

Χαίρομαι που αυτό το ντοκιμαντέρ θα φέρει το ζήτημα των άγριων γατών σε ένα ευρύτερο κοινό. Είναι τόσο λυπηρό ότι οι γάτες περιπλανιούνται χωρίς ιδιοκτήτες και δεν έχουν αναφερθεί. Ελπίζω ότι αυτό το ντοκιμαντέρ θα βοηθήσει κάτι να γίνει γι ‘αυτό.

Απάντηση

Ο Beth λέει:

10 Μαΐου 2017 στις 1:28 μ.μ.

Αυτό είναι το 2ο τέτοιο έργο για το οποίο έχω ακούσει. Τόσο σπουδαίοι που οι άνθρωποι παίρνουν τη λέξη και τα γραφικά εκεί έξω για να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους και να τους ενημερώσουν για ένα τέτοιο ουσιαστικό ζήτημα.
Ευχαριστούμε που το δώσατε στην προσοχή μας;

Απάντηση

Ο Sharon Trafford λέει:

10 Μαΐου 2017 στις 12:09 μ.μ.

Ζω σε μια περιφραγμένη κοινότητα στην Κεντρική Καλιφόρνια. Έχω μια γάτα σπιτιού, ωστόσο, υπάρχουν τουλάχιστον επτά ή οκτώ γατάκια γατάκια που έρχονται στην πίσω αυλή μου για να φάνε αρκετές φορές την ημέρα. Τους ταΐζω γιατί δεν θέλω να είναι πεινασμένοι. Κάνω ένα λάθος πράγμα; Τι προτείνεις? Ευχαριστώ

Απάντηση

Ο Tammey λέει:

19 Νοεμβρίου 2017 στις 7:51 μ.μ.

Είστε φανταστικοί για να τους φροντίσετε. Ωστόσο, η διατροφή προωθεί την αναπαραγωγή, οπότε θα πρότεινα να επικοινωνήσετε με μια τοπική ομάδα TNR (Trap / Neuter / Return) για να τα βοηθήσετε να τα διορθώσουν όλα. Εάν όχι, θα έχετε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο πληθυσμό γάτας στα χέρια σας. Εάν οι γείτονες αρχίσουν να διαμαρτύρονται για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γάτας, είναι πιθανό να καλέσουν τον έλεγχο των ζώων του οποίου το κανονικό πρωτόκολλο είναι να παγιδεύει και να ευθανατοποιείται. Και ακούγεται αρκετά φροντίδα ώστε αυτό να σας ενοχλεί πολύ. Δεν κάνετε το λάθος πράγμα καθόλου, απλά κάντε το ένα βήμα ακόμα περισσότερο, ώστε ο πληθυσμός να μην ξεπεράσει τον έλεγχο.

Απάντηση

Ο Almazul λέει:

10 Μαΐου 2017 στις 11:49 π.μ.

Χμμμμ … υπάρχει ένα άλλο ντοκιμαντέρ για τις άγριες γάτες που είναι χρηματοδότηση πλήθους που μόλις δώρισα σε … δύο διαφορετικές ταινίες υποθέτω ….

Απάντηση

Η Janine λέει:

10 Μαΐου 2017 στις 7:42 π.μ.

Νομίζω ότι είναι φανταστικό ότι κάνουν αυτή την ταινία και εκπαιδεύουν τους ανθρώπους για τα ferals και τις αποικίες γάτας.

Απάντηση

Ο Sheryl Holland λέει:

10 Μαΐου 2017 στις 7:13 π.μ.

Σας ευχαριστώ – ζω στο Rockland County, τροφοδοτεί έξω τις γάτες και δεν το ήξερα καν για αυτό!

Απάντηση

Η Μαρία λέει:null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *