Μια ειδική μέθοδος για να έχετε κατά νου το κατοικίδιο ζώο σας


μνημεία καύσης τέφρας

Δημιουργήστε ένα υπέροχο γυαλί για να τιμήσετε τους αρέσουν

Εάν έχετε χάσει ένα άρεσε ένα ή ένα κατοικίδιο ζώο, μπορούμε να παράγουμε ένα υπέροχο φουσκωτό γυάλινο μνημείο πλωτήρα με την τέφρα καύσης τους για να τους τιμήσει. Δημιουργήσαμε μια διαδικασία που ονομάζεται Scavo έγχυση που μας δίνει τη δυνατότητα να συγχωνεύουμε την τέφρα καύσης στην επιφάνεια των εξαιρετικών μου φουσκωμένων μνημείων. Η τέφρα καύσης είναι πραγματικά ενσωματωμένη στην επιφάνεια του γυαλιού καθώς και εμφανίζεται ως η λευκή δομή που εμφανίζεται στο κάτω μισό κάθε πλωτήρα. Δεν μπορεί να καθαριστεί, καθώς δεν θα επιδεινωθεί ή η τροποποίηση σε οποιονδήποτε τρόπο. Είναι μόνιμο, ανθεκτικό στην υγρασία, καθώς και ποτέ δεν θα εξασθενίσει ή θα εξαφανιστεί.

Η ιστορία μας

Άρχισα να φτιάχνω μνημεία καύσης τέφρας για το νοικοκυριό μου καθώς και καλούς φίλους πριν από λίγα χρόνια – ως γυαλί, ήταν κάτι που θα μπορούσα να κάνω γι ‘αυτούς που ήταν ξεχωριστό και ενδιαφέρον. Είμαστε σε απευθείας σύνδεση, καθώς και εργαζόμαστε στην παραλία, έτσι ώστε να παράγει μνημείο επιπλέει για τους αρέσουν, καθώς και οικογενειακά κατοικίδια ζώα κατέληξαν να είναι μια οικιακή παράδοση. Όταν ο Trevor με μπήκε στο στούντιο, καθώς ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τα μνημεία σε ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε, και οι δύο το πήραμε εξαιρετικά σοβαρά, ωστόσο δεν είχε καμία ιδέα τι είδους ιστορίες θα ακούσουμε ή ακριβώς πόσο θα επηρεάσαμε τους. Συνειδητοποίησα ότι ήταν μια εξαιρετικά διαφορετική μέθοδος για τον Trevor καθώς και εγώ για να αποκαλύψω τον εαυτό μας με την τέχνη μας, καθώς και παρείχε το γυαλί που κάναμε ένα νέο νόημα.

Επειδή έχω περάσει για λίγο, έχω χάσει τα μέλη του νοικοκυριού καθώς και καλούς φίλους εκτός από μερικά από τα πιο απίστευτα κατοικίδια Καθώς το χιουμοριστικό μου σκυλί κατοικίδιων ζώων κουνάω την ουρά της, μου δείχνουν αυτές τις μέρες. Κάνοντας αυτά τα μνημεία έχει εμβαθύνει αυτή την εκτίμηση, καθώς και ο Trevor έχει μοιραστεί παρόμοια συναισθήματα με εμένα – και οι δύο αισθάνονται εξαιρετικά τυχεροί που μπορούμε να κάνουμε ό, τι κάνουμε για τα προς το ζην. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε, καθώς ελπίζουμε ότι δείχνει στο έργο μας.

Γιατί ένα μνημείο επιπλέει;

Έχω μια μεγάλη συλλογή από παλιά ιαπωνικά πλωτήρα που ανακάλυψα ότι ξεπλυμένα μετά από θυελλώδη κατάσταση στην ακτή του Όρεγκον, οπότε ήταν φυσικό για μένα να αρχίσω να φτιάχνω πλωτή Float αφού είναι υπέροχο να κοιτάξουμε καθώς και απλό στην εμφάνιση. Είναι σφαιρικό σχήμα είναι πολύ ανθεκτικό, καθώς και για εμάς, συμβολίζει το πνεύμα ενός άρεσε που επιπλέει σε όλη τη θάλασσα σε ένα ταξίδι σε μια ακόμα ακτή. Η παραγωγή ενός Float Memorial Cremation Ash είναι η καλύτερη μέθοδος για να διατηρήσετε τη μνήμη τους ζωντανή!

Πως να παραγγείλει

Μεταβείτε στον ιστότοπό μας @ www.scavomemorials.com για να επιλέξετε το Memorial Float. Εκεί θα ανακαλύψετε μια υπέροχη επιλογή χρωμάτων καθώς και πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία. Τα μνημεία μας ξεκινούν από μόλις $ 99 που περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή. Θα σας στείλουμε μια συλλογή που θα χρησιμοποιήσει για να μας στείλει μια μικρή ποσότητα στάχτης – ένα κουταλάκι του γλυκού είναι αρκετή. Το σετ περιλαμβάνει ένα μικρό φιαλίδιο με ετικέτες αναγνώρισης, ένα κουτάλι μέτρησης, σε βάθος οδηγίες, καθώς και μια προπληρωμένη ετικέτα αλληλογραφίας επιστροφής σε εμάς. Όταν παίρνουμε τις στάχτες, θα παράγουμε το μνημείο σας. Το πλωτήρα σας είναι διαθέσιμο σε ένα γοητευτικό κουτί δώρου με ακρυλικό δακτύλιο οθόνης. Η όλη διαδικασία συνήθως διαρκεί 3-4 εβδομάδες.

Η υπόσχεση μας

Θα αντιμετωπίσουμε τις στάχτες σας με σεβασμό καθώς και θα παράγουμε το μνημείο σας σαν να ήταν δικό μας. Κατανοούμε την αξία του να παραδοθεί για να μνημονεύσει το σας άρεσε ένα ή αγαπητό κατοικίδιο ζώο, καθώς και τη διαβεβαίωση ότι η στάχτη τους θα αντιμετωπιστεί με ευλάβεια. Είμαστε μια μικρή οικιακή υπηρεσία, καθώς και να σας εγγυηθούμε ότι θα φροντιστούν καλά. Είμαστε πολύ περισσότερο ευχαριστημένοι που απαντάμε σε κάθε είδους ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

-Roger & Trevor

Δημιουργώντας ένα μνημείο Scavo από τον Trevor Crosta στο Vimeo.

Παρακολουθήστε το βίντεό μας στο AffoTo Ανακαλύψτε πολύ περισσότερα ή δείτε τον ιστότοπό μας @ www.scavomemorials.com

Προσφέρουμε επίσης στο etsy @ www.etsy.com/shop/cremationashglass

Roger & Trevor Crosta scavoglass@gmail.com

(Αποκάλυψη: Όπως απαιτείται από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου. Πρόκειται για μια χορηγία από τα μνημεία Scavo.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *