PETMEDS® PET DOG που βιώνει το LaWeness στο πίσω πόδι


AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwitterTwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore23

Όταν ένας σκύλος κατοικίδιων ζώων αρχίζει να κρατάει το ένα πόδι, αυτό είναι ένα σύμπτωμα της φλερτ και κανονικά οφείλεται σε κάποιο τραυματισμό, τραύμα ή μυοσκελετικό ορθοπεδικό πρόβλημα του συγκεκριμένου άκρου. Περιστασιακά νευρολογικά προβλήματα είτε των δίσκων στο λαιμό είτε στην κάτω πλάτη ή στις περιοχές του ισχίου μπορούν επίσης να προκαλέσουν τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα να κρατήσουν το ένα πόδι. Σίγουρα οι ασθένειες που μετακινούνται όπως η νόσος του Lyme, η ehrlichiosis ή ο ίδιος ο βουνός μπορεί επίσης να προκαλέσουν μίσος ενός ή πολύ περισσότερων άκρων. Προβλήματα συνδέσμου όπως τα δάκρυα του σταυροειδούς συνδέσμου του οπίσθιου ποδιού, καθώς και οι όγκοι μπορούν επίσης να προκαλέσουν σχισμή.

Στις μικρές φυλές, μια πολυτελή επιγονατίδα είναι μία από τις πολύ πιο συνηθισμένες αιτίες οξείας ή διαλείπουσας χρόνιας, ενός από τα οπίσθια πόδια. Με τις πολυτελείς επιγονατίδες, υπάρχει συνήθως ένα ελάττωμα ή ρηχό αυλάκι στο οστό της κνήμης ιδανικό κάτω από το γόνατο ή το καταπνίξιμο. Εάν αυτή η αυλάκωση δεν έχει σχηματιστεί καλά, τότε ο τένοντας του τετρακέφαλου μυ.

Για τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα με ήπιες περιπτώσεις πολυτελών επιγονατίδων, ο τένοντας θα εμφανίζεται συχνά από μόνη της ή με λεπτή χειραγώγηση από τον κτηνίατρο ή το ζωικό κηδεμόνα. Σε πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις, απαιτείται χειρουργική επέμβαση για να εμβαθύνει το αυλάκι του οστού. Για να βοηθήσω στην αύξηση της συνολικής υγείας των οστών, προτείνω συμπληρώματα όπως απίστευτα κοινό ενισχυτή, proanthozone ή ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση της φλεγμονής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *