Ενημέρωση ιστολογίου 10-25-08


Ρυθμοποίησα το πρόγραμμα του ιστολογίου μου μετακινώντας προφίλ φυλών στις Κυριακές, αφήνοντας την Τετάρτη ανοιχτή για μηνύματα για την κατάρτιση σκύλων και τη συμπεριφορά ή άλλα θέματα. Το πρόγραμμα θα μοιάζει με αυτό:

Δευτέρα: Συμπεριφορά σκύλων, κατάρτιση ή άλλες εκδόσεις: Εβδομαδιαία ερώτηση (Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο lindsay@thatmutt.com) Τετάρτη: Συμπεριφορά σκύλων, κατάρτιση ή άλλες εκδηλώσεις: Συνέντευξη ή Postfridays: Προϊόν, Βιβλία Αναθεωρήσεις Προφίλ φυλής

Η επόμενη πρόκληση των 30 ημερών μου θα είναι να διδάξω το σκυλί μου να φτένει αξιόπιστα χωρίς κολάρο κατάρτισης. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα για μια πρόκληση 30 ημερών, ενημερώστε με. Εάν χρησιμοποιήσω την ιδέα σας, θα βάλω τον σύνδεσμό σας στο τέλος κάθε ανάρτησης σχετικά με την πρόκληση.

Είχα αρκετούς ανθρώπους να ζητήσουν να βρεθούν στο blogroll μου. Προσθέτω συνήθως όποιον ρωτάει εφ ‘όσον διαθέτει έναν ιστότοπο που σχετίζεται με το σκυλί και δημοσιεύει καλό εβδομαδιαίο περιεχόμενο. Διατηρώ τον σύνδεσμο για περίπου δύο εβδομάδες. Οι σύνδεσμοι που παραμένουν μόνιμα είναι οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο blog μου μέσω αναρτήσεων επισκεπτών, σχολίων και σχολίων. Επίσης, δημοσιεύουν ποιοτικό περιεχόμενο στα δικά τους ιστολόγια τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. Όσοι δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια είναι ευπρόσδεκτοι να αγοράσουν μια διαφήμιση για $ 8 το μήνα.

Τέλος, αν θέλετε να γράψετε μια θέση επισκεπτών, απλά στείλτε μου email στο lindsay@thatmutt.com. Θα ήθελα επίσης να κάνω πολύ περισσότερες συνεντεύξεις, οπότε αν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες, παρακαλώ ενημερώστε με. Και φυσικά, αν θέλετε να εγγραφείτε στο ιστολόγιό μου, απλά κάντε κλικ στην επάνω αριστερή γωνία στην αρχική σελίδα. Είναι δωρεάν.

Σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το ιστολόγιό μου. Το εκτιμώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *