Τα σκύλα μου όταν φτάσω στο σπίτι! Είναι απόλαυση ή υποτακτική ούρηση;


Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση.
Παίρνετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, κοιτάζοντας μπροστά στον καλύτερο χαιρετισμό από τον αγαπητό σας Canine Companion.
Το Fluffy είναι σίγουρα εκστατικό για να σας δει, καθώς και πηδάει γύρω, η ουρά τσαλακώνει.
Αλλά τότε το βλέπετε: η κίτρινη λακκούβα που μόλις άφησε.
Οχι ξανά!? Γιατί το κατούρημα του σκύλου μου όταν φτάσω στο σπίτι;

Γιατί το υπέροχο σκυλί σας θα επέστρεψε όταν θα επιστρέψετε στο σπίτι; Υπάρχει πιθανή εξήγηση σχετικά με το γιατί θα το έκανε αυτό όπως εξηγείται παρακάτω.
Σκεφτείτε επίσης ότι ο σκύλος μπορεί απλώς να απαιτεί να κατουρήσει αν δεν είχε ένα απαραίτητο γλάστρες. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι κάποιος τον βγάζει σε γλάστρες σε κατάλληλα διαστήματα όλη την ημέρα.
Γιατί το κατούρημα του σκύλου μου όταν φτάσω στο σπίτι;
Ο σκύλος σας μπορεί να έχει υποτακτική ούρηση
Στην αγορά για να προσδιορίσετε εάν είναι υποτακτική ούρηση όταν τα σκυλάκια σας όταν φτάσετε στο σπίτι, υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να εξετάσετε.

Η υποτακτική ούρηση είναι χαρακτηριστική σε μερικά νεαρά σκυλιά. Ομοίως, κοιτάξτε την ιδιοσυγκρασία του σκύλου σας καθώς και τη γλώσσα του σώματος για να βοηθήσετε να προσδιορίσετε εάν αυτό είναι το θέμα.
Εμφανίζεται όταν ένας σκύλος είναι ενθουσιασμένος, ντροπαλός, ανήσυχος ή φοβισμένος. Μπορεί επίσης να αναγνωρίσει την κυριαρχία του ή άλλου σας.
Τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά σκυλιά μπορεί να έχουν υποτακτική ούρηση. Κάθε φύλο μπορεί να υποχωρήσει στην ούρηση, ανάλογα με τα παρακάτω στοιχεία, ωστόσο εμφανίζεται πολύ πιο συχνά σε θηλυκά σκυλιά.

Κοιτάξτε τη γλώσσα του σώματος του σκύλου σας. Ένα υποτακτικό σκυλί δείχνει υποτακτική γλώσσα του σώματος.

Μπορεί να βάλει την ουρά του κάτω από το σώμα του, σκύβει, έχει τραβήξει πίσω, κοιτάξτε μακριά, καθώς και drool. Μπορεί ακόμη και να κυλήσει στην πλάτη του, υποβάλλοντας την κοιλιά του.
Τα υποτακτικά σκυλιά μπορεί να είναι ντροπαλά, ανήσυχα, άγχος, δειλά σκυλιά. Γενικά, τα εξερχόμενα, σκυλιά τύπου στο πρόσωπό σας, όπως τα χρυσά ή τα εργαστήρια, δεν είναι υποτακτικά σκυλιά.

Όμως, ανάλογα με τη γενετική τους καθώς και τις εμπειρίες ζωής, κάθε είδους σκύλος μπορεί να είναι ένα υποτακτικό σκυλί.

Οι εμπειρίες ενός σκύλου μπορεί να τον προκαλέσουν υποτακτική. Εάν ένας σκύλος έχει υποβληθεί σε σοβαρές ή δυνατές διορθώσεις ή τραχιά θεραπεία, μπορεί να καταλήξει να είναι υποτακτικός σε ανθρώπους – ειδικά σε εκείνους που τον υπέβαλαν σε αυτή τη θεραπεία.

Το σκυλί σας μπορεί να έχει απόλαυση ούρηση
Εάν ο σκύλος σας έχει απόλαυση από την ούρηση, θα κατουρήσει όταν σας χαιρετάει ακριβώς όπως ένας σκύλος που θα υποχωρήσει υποτακτικά. Ωστόσο, η γλώσσα του σώματός του καθώς και η συμπεριφορά θα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό.
Τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά σκυλιά μπορεί να έχουν υποτακτική ούρηση. Κάθε φύλο μπορεί να υποχωρήσει στην ούρηση, ανάλογα με τα παρακάτω στοιχεία.

Κοιτάξτε τη γλώσσα του σώματος του σκύλου σας. Ένα σκυλί με απόλαυση θα εμφανίζεται συνήθως παιχνιδιάρικο.

Μπορεί να πηδήξει, να γυρίσει, να παίξει τόξο, ευτυχώς wag την ουρά του, καθώς και να έχει χαλαρώσει – όχι τεταμένη γλώσσα.
Μπορεί ευτυχώς να γελάσει ή να φλοιό. Παίρνετε την εικόνα.
Κοιτάξτε τις αντιδράσεις του σκύλου σας σε άλλα πλαίσια. Μήπως ο σκύλος σας ενθουσιάστηκε ευτυχώς όταν άλλοι άνθρωποι τον χαιρετούν καθώς και κατούρημα τότε; Μήπως καίει όταν παίζει; Αν ναι, μπορεί να έχει απόλαυση ούρησης.

Εμφανίζεται πολύ πιο συχνά σε κουτάβια κάτω από ένα χρόνο. Αν και τα ενήλικα σκυλιά μπορεί να έχουν απόλαυση ούρησης, συνήθως εμφανίζεται σε κουτάβια. καθώς και συνήθως το ξεπερνούν.

Ο σκύλος σας μπορεί να έχει ιατρική κατάσταση που προκαλεί ακατάλληλη ούρηση
Αναζητούμε συχνά τους λόγους συμπεριφοράς για τη συμπεριφορά ενός σκύλου. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει ιατρικός λόγος για τον οποίο ένας σκύλος εκτελεί συγκεκριμένες ενέργειες.
Εάν έχετε ήδη ξεφορτωθεί τους λόγους συμπεριφοράς (λογοπαίγνιο που προορίζονται) για την ούρηση, τότε ένας κτηνίατρος πηγαίνει είναι εντάξει. Μερικά από τα πιθανά ζητήματα σημειώνονται παρακάτω.
Μπορεί να υπάρχει λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος (UTI). Μερικές από τις πιθανές ενδείξεις τεντώνουν όταν ούρωνα, αίμα στα ούρα, καθώς και δυσφορία όταν κατουρούν.

Εκπαιδεύθηκα ένα κουτάβι εργαστηρίου, καθώς και το σκυλί που έπεσε συχνά. Όταν χαιρετούσε ανθρώπους ή ακόμα και παίζοντας, ουρλούσε. Ήταν ένα τολμηρό, ευχαριστημένο κουτάβι.

Ο ιδιοκτήτης του καθαριζόταν συνεχώς ατυχήματα, όπως και ήταν κατανοητά αναξιοπαθούντα. Πρότεινα στον ιδιοκτήτη να επιθεωρηθεί για ένα UTI.
Ο κτηνίατρός του ανακάλυψε ότι ήταν UTI καθώς και τα φάρμακα που το αντιμετωπίζουν. Τώρα ο ιδιοκτήτης μπορεί να χαιρετήσει το κουτάβι της χωρίς να έχει μια λίμνη ομοίως την χαιρετήσει.
Ο σκύλος σας μπορεί να έχει ακράτεια ούρων. Για ιατρικό λόγο, το κουτάβι σας μπορεί να μην είναι σε θέση να κρατήσει τα ούρα του. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει μια “αδύναμη ουροδόχο κύστη”.

Μπορεί να έχει μια γαστρεντερική αναστάτωση. Μπορεί να έχει ένα ευερέθιστο έντερο ή ακόμα και να φάει κάτι που δεν έπρεπε να έχει.

Μπορεί να έχει νεφρική νόσο. Αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει ακραία ή ακατάλληλη ούρηση.

Μπορεί να έχει διαβήτη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ακραία δίψα καθώς και ούρηση.

.Αυτόςnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *