K & H Pet Products Kitty Sill


Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών*

Μια πέρκα παραθύρου είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που μπορείτε να προσφέρετε στη γάτα σας. Παρέχει ένα πρωταρχικό έλεγχο, καθώς και ηλιόλουστο σημείο υπνάκο, όλα σε ένα απλό προϊόν εξοικονόμησης περιοχής. Έχω μια πέρκα παραθύρων στην κρεβατοκάμαρά μου καθώς και παράθυρα γραφείου. Η Allegra ξοδεύει πολύ χρόνο στην πέρκα της κρεβατοκάμαρας κάθε μέρα.

Allegra στην πέρκα του παραθύρου της
Είχαμε ακριβώς την ίδια πέρκα παραθύρων για σχεδόν 30 χρόνια τώρα, καθώς και κάλεσε καλά με πέντε γάτες για όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς, δεν κάνουν πλέον το συγκεκριμένο μοντέλο μας, ωστόσο το K & H Pet Products Kitty Sill έρχεται κοντά. Παρόλο που δεν είναι μια αιώρα, είναι μια ανθεκτική, καλά φτιαγμένη πέρκα, και, το καλύτερο από όλα, θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε είδος παραθύρου, καθώς και δεν απαιτείται να τρυπήσετε τρύπες για να το εγκαταστήσετε.

Χαρακτηριστικά Kitty Sill

Ανθεκτικό επαρκές για να κρατήσει ακόμη και μεγάλες γάτες, υποστηρίζει έως και 40 κιλά

Super-Soft Orthopedic Foam με αφαιρούμενο, πλυσίρισμα κάλυμμα faux-lambskin

Απαιτεί ένα περβάζι παραθύρου 2 “. Τα πόδια είναι 3/4 “πλάτος, απόσταση από το περβάζι παραθύρου μέχρι το κάτω μέρος των ποδιών είναι 8”.

Δεν απαιτούνται εργαλεία για την τοποθέτηση

Εγγύηση περιορισμένης διάρκειας ενός έτους

Το Kitty Sill προσφέρεται από το Amazon.

*Το Ingleful Feline είναι συμμετέχων στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να προμηθεύσει ένα δείχνει για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και με συνδεδεμένες τοποθεσίες. Αυτό δείχνει ότι αν επιλέξετε να αγοράσετε με οποιοδήποτε είδος συνδέσμων μας, έχουμε μια μικρή προμήθεια. Διαδίδουμε μόνο τη λέξη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είτε χρησιμοποιήσαμε είτε θα χρησιμοποιούσαμε.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Προϊόντα Smartykat: Μια bonanza της γατάκι διασκέδασης

Το Kitty χωρίς σκληρότητα βοηθάει να επιλέξετε προϊόντα έκκλησης που δεν δοκιμάζονται σε ζώα

Μαλακό γατάκι, ζεστό γατάκι… σε κρεβάτι τοστ γάτας

«Προϊόντα φερομόνης αιλουροειδών: δεν παράγονται όλα ίσα
Giveaway: Petlibro αυτόματη πηγή νερού »

2 Σχόλια για την K & H Pet Products Kitty Sill

Η Janine λέει:

25 Αυγούστου 2020 στις 7:08 π.μ.

Μου αρέσει ακριβώς πώς κατασκευάζεται αυτό το νέο Kitty Sill. Φαίνεται ότι θα κρατήσει πραγματικά καλά. Έχω το στυλ όπως το Allegra είναι και το ίδιο και το είχε περίπου 20 χρόνια. Είναι μια εξέχουσα τοποθεσία για τις γυναίκες μου, καθώς μπορώ πάντα να ανακαλύψω ένα σε αυτό. Έχω πιστέψει ότι το ανακτώντας καθώς το υλικό έχει μικρές τρύπες σε αυτό. Έχω λίγο κουβέρτα πάνω από αυτό.

Απάντηση

Η Laurie λέει:

25 Αυγούστου 2020 στις 7:02 π.μ.

Έχουμε 2 από αυτά, που πλαισιώνουν κάθε πλευρά των παραθύρων καναπέδων χώρων διαβίωσης. Είναι φανταστικά. Και οι δύο γάτες μας σε σχήμα σε αυτά ωραία. Μαλακό, μάλλον πολυτελές καθώς και απλό για καθαρισμό. Μόνο η προειδοποίηση είναι ότι θα είναι πολύ πιο ανθεκτική αν τα βιδώσετε σε έναν τοίχο (κάνουν υλικό προμήθειας για αυτό στο κουτί). Οι σχεδόν 100 χρονών τοίχοι μας δεν ήταν συνεργατικοί με την κολλώδη ταινία, αν και πιθανότατα νεότερα σπίτια δεν θα αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα ούτε εκείνους με γατάκια που θεωρώνται ότι είναι τόσο ελαφριά. Προτείνω επίσης.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *