Προϊόντα για τα ταξίδια οχημάτων κατοικίδιων ζώων


AddThis Κοινή χρήση κουμπιά στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore4

Τα σχέδια απόδρασης του καλοκαιριού σας περιλαμβάνουν ταξίδια; Η απόδραση σας μπορεί να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική εάν είστε σε θέση να φέρετε και τα μέλη του νοικοκυριού σας. Πολλά σκυλιά επιθυμούν να προχωρήσουν σε βόλτες οχημάτων, καθώς και αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητο, υπάρχουν μεγάλες προσφορές φανταστικών προϊόντων που κάνουν το ταξίδι με το σκυλί σας ασφαλέστερο καθώς και πολύ πιο ευχάριστο για εσάς καθώς και το κατοικίδιο ζώο σας. Η PetMeds φέρνει τώρα μια σειρά προϊόντων Solvit που αναπτύχθηκαν μόνο για το σκοπό αυτό! Τα προϊόντα Solvit που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

Καλύμματα καθισμάτων: Επιτρέπει στο κατοικίδιο ζώο σας να ταξιδεύει με άνεση ενώ προστατεύει το όχημά σας από τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων, τη βρωμιά καθώς και τα άλλα χάδια.

Στοιχεία κατοικίδιων ζώων: Διατηρεί το κατοικίδιο ζώο σας με ασφάλεια στο πίσω μέρος του οχήματός σας ενώ οδηγείτε.

Cargo Liners: Ανθεκτικές επενδύσεις υλικών που προσφέρουν ασφάλεια για το SUV σας καθώς και μια μαλακή περιοχή για το κατοικίδιο ζώο σας ενώ ταξιδεύετε.

Ράμπες κατοικίδιων ζώων: Οι ελαφριές ράμπες βοηθούν τον σκύλο σας να ανεβαίνει με ασφάλεια στο αυτοκίνητό σας, το SUV ή το φορτηγό σας.

Booster Seats: Προσφέρει μια προστατευμένη τοποθεσία για το κατοικίδιο ζώο σας για να ταξιδέψει καθώς και απόλαυση στη θέα.

Με μια προετοιμασία λίγο, καθώς και τα μέλη του νοικοκυριού με τέσσερα πόδια μπορούν να απολαύσουν ένα καλοκαίρι οδικό ταξίδι με στυλ.

Ταξιδεύοντας με κατοικίδια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *