3 πράγματα που δεν θα αγοράσω για ένα νέο κουτάβι


3 πράγματα που δεν θα αγοράσω για ένα νέο κουτάβι

Τελευταία ενημέρωση στις 23 Ιουνίου 2016 από Puppy διαρροές 3 σχόλια
Υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον από το να φέρει στο σπίτι έναν νέο καλύτερο φίλο; Παίρνουμε τόσο ενθουσιασμένοι για τα νέα κουτάβια που τείνουμε να πάμε λίγο πάνω από το σκάφος στις προμήθειες.

Χ

Τώρα μην με πάρτε λάθος, η προετοιμασία είναι πολύ καλύτερη από ό, τι δεν είναι, ωστόσο υπάρχουν μερικά προϊόντα που μπορείτε να αποφύγετε – τουλάχιστον για τώρα. Εδώ είναι 3 προϊόντα που δεν θα αγοράσω για ένα νέο κουτάβι.

Το κουτάβι σας δεν απαιτεί αμέσως ένα κομψό κρεβάτι

Τα κουτάβια πηγαίνουν με μια φάση οδοντοφυΐας ακριβώς όπως τα μωρά. Συνδέστε αυτό με την αλήθεια που ανακαλύπτουν για τον κόσμο γύρω τους, ελέγχοντας με το στόμα τους, καθώς μπορείτε να δείτε γρήγορα ότι οτιδήποτε μπορεί να καταλήξει να είναι ένα παιχνίδι μασώμενα σε αυτά. Εάν είχατε ποτέ ένα κουτάβι, καταλαβαίνετε ακριβώς πόσο απογοητευτικό είναι να κρατήσετε το ενδιαφέρον τους για τα “σωστά” πράγματα για να μασήσετε.

Πολλά κρεβάτια σκυλιών έχουν καταστραφεί από κουτάβια, δύο από τα οποία μπορώ να ασχοληθώ προσωπικά. Εάν είστε κατάρτιση κιβωτίων, κατανοείτε ακριβώς πόσο γρήγορα τα πράγματα μπορούν να γίνουν άσχημα, τουλάχιστον προς όφελος οτιδήποτε μένει μόνος με το κουτάβι σας στο κιβώτιο τους.

Δεν δηλώνω ότι δεν πρέπει να τρέχω τρένο. Όταν γίνετε σωστά, είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να κρατήσετε το κουτάβι σας ασφαλές, από το πρόβλημα, καθώς και ηρεμία ενώ είστε μακριά.

Το ζήτημα είναι διαθέσιμο όταν επιλέγετε τι να αφήσετε στο κιβώτιο των κουταβιών σας ενώ είστε μακριά. Τα γεμιστά Kongs είναι εξαιρετικά, αφού είναι σκληρά καθώς και κρατούν το σκυλί σας απασχολημένο, ωστόσο τα κρεβάτια σκυλιών είναι απλά ένας απλός στόχος για το μάσημα.

Θα πίστευες ότι θα είχα ανακαλύψει το μάθημά μου την πρώτη φορά που ο σκύλος μου Carter μασούσε το κρεβάτι του πριν από 10 χρόνια. Ωστόσο, όχι, όταν πήρα τη Laika, αποφάσισα να της πάρω ένα ολοκαίνουργιο κομψό κρεβάτι.

Από τα 3 σκυλιά που είχα τα τελευταία 15 χρόνια 2 από αυτούς κατέστρεψαν το κρεβάτι του σκύλου τους όταν ήταν κουτάβια. Καταλαβαίνω ότι απέχει πολύ από το επιστημονικό, ωστόσο είναι ένας πολύ καλός δείκτης ότι δεν είμαι ο μόνος του οποίου το σπίτι έρχονται σε ένα κρεβάτι σκυλιών που ξαφνικά φαίνεται σαν να εξερράγη.

Τώρα του προγράμματος που θα θελήσετε να κρατήσετε το σκυλί σας άνετο με κάτι ωραίο να το βάλετε, ωστόσο δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα δαπανηρό κρεβάτι σκυλιών για το κουτάβι σας ακόμα. Θα περίμενα μέχρι να είστε θετικοί ότι μπορούν να μείνουν μόνοι χωρίς να συμμετέχουν σε καταστροφικό μάσημα πριν βγάλουν τεράστια δολάρια σε ένα ωραίο κρεβάτι σκυλιών.

Ορισμένες φθηνότερες επιλογές σε κρεβάτια σκυλιών είναι κουβέρτες, πετσέτες, καθώς και μαξιλάρια. Εάν είστε λαϊκοί, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το κομψό κρεβάτι σκυλιών DIY με υλικά αξίας περίπου $ 26:

Εάν το κουτάβι σας έχει αρχίσει να μασάει στο κρεβάτι του σκυλιού, μπορείτε να το σώσετε πριν είναι τόσο αργά.

Εταιρείες όπως η Molly Mutt προσφέρουν καλύμματα κρεβατιών (που ονομάζονται παπλώματα) που είναι απλά για πλυντήρια και είναι διαθέσιμες σε μια σειρά μοτίβων. Είναι ο λόγος για τον οποίο ήμουν σε θέση να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα “σπάνια” του δαπανηρού ορθοπεδικού κρεβατιού της Laika, αφού είχε καταστρέψει το εξωτερικό.

Εάν το κουτάβι σας έχει ένα κρεβάτι να είστε προσεκτικοί πριν τα αφήσετε μόνοι τους με αυτό, τουλάχιστον μέχρι να είστε θετικοί, δεν θα το αντιμετωπίσουν σαν ένα παιχνίδι μασώμενα.

Θα περίμενα να πάρω ένα κομψό κολάρο

Καταλαβαίνω ότι είναι πραγματικά ελκυστικό να αγοράσετε ένα κομψό κολάρο για το υπέροχο νέο κουτάβι σας, ωστόσο, να έχετε κατά νου – πρόκειται να μεγαλώσουν από αυτό αρκετά γρήγορα.

Ενώ τα περιλαίμια σκύλων δεν είναι μάλλον τόσο δαπανηρά όσο τα κρεβάτια σκυλιών, πολλά από αυτά μπορούν να πάρουν αρκετά ακριβό. Για την πρακτικότητα θα μείνω με ένα απλό κολάρο σκυλιών με προσαρμογές που θα παρέχουν στο κουτάβι σας με κάποιο χώρο για να μεγαλώσουν.

Εάν δεν έχετε βιώσει ποτέ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα κουτάβια (ειδικά μεγάλες φυλές) είναι εκπληκτική. Αυτό το κολάρο $ 30 που αγοράσατε την περασμένη εβδομάδα δεν μπορεί να σχήμα το κουτάβι σας σε λίγες μέρες.

Από την ηλικία των 6 εβδομάδων και μετά, ένα μικρό κουτάβι φυλής μπορεί να κερδίσει περίπου 5oz την εβδομάδα, ένα μεγάλο κουτάβι φυλής περίπου 2,5 λίβρες. – Κατανόηση εκτιμήσεων βάρους κουταβιών

Τα μεγάλα κουτάβια φυλής αναπτύσσονται γρήγορα, κερδίζοντας ένα τυπικό 2,5 λίβρες την εβδομάδα. Ο σκύλος μου Laika ξεπερνά 3 περιλαίμια πριν ήταν ένα έτος.

Τα μαξιλάρια κατούρημα προσθέτουν μόνο χρόνο στην ασήμαντη εκπαίδευση

Παίρνω την ιδέα πίσω από τα μαξιλαράκια, ωστόσο τείνουν να προκαλούν περισσότερη ζημιά παρά καλή, τουλάχιστον όταν πρόκειται για ασήμαντη εκπαίδευση αποτελεσματικά.

Αντί να καθοδηγήσετε το σκυλί σας για να πάτε στο μπάνιο έξω, προσθέτετε ένα ακόμη βήμα. Πρόκειται ακόμα σε μια δυσκολία να διδάξετε το κουτάβι σας να μετακινηθεί από τα μαξιλάρια κατούρημα στο ύπαιθρο. Γιατί να μην κόψετε μόνο αυτό το περιττό βήμα;

Τα μαξιλαράκια διδάσκουν τα σκυλιά στην τουαλέτα στην πλατεία, τις απορροφητικές επιφάνειες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τα σκυλιά να κάνουν «λάθη» για τα χαλιά, τα χαλιά μπάνιου, τα κρεβάτια σκυλιών ή τις κουβέρτες – όλα τα οποία μοιάζουν με το υπόστρωμα που το σκυλί σας έχει καθιερώσει μια προτίμηση. – Συμβουλές για την εκπαίδευση: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλαράκια;

Εάν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στην ασήμαντη εκπαίδευση, καθώς και να πληρώσετε στενά ενδιαφέρον για τις πρώτες μέρες, μπορείτε να έχετε ένα κουτάβι που το σπίτι είναι κατεστραμμένο γρήγορα. Είναι ένας πόνος στο άκρο σίγουρα, ωστόσο μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα χωρίς την προσθήκη μαξιλαριών κατούρημα.

Τα μαξιλάρια κουτάβι δεν κάνουν το σπίτι πιο γρήγορα, προσθέτουν ένα ακόμη βήμα στην ασήμαντη εκπαίδευση.

Ποια προϊόντα έχουν το κουτάβι σας Δnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *