Τρόποι για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά σε σκύλους και να σταματήσετε


πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά

Οι ψύλλοι είναι ο όρκος σχεδόν οποιουδήποτε τρόπου ζωής του ιδιοκτήτη του κουταβιού. Όχι μόνο ο Fleas ερεθίζει το κατοικίδιο ζώο σας και προκαλεί υπερβολική γρατσουνιά, μόλις εισέλθουν στην ιδιοκτησία σας, αλλά βάζουν τα αυγά τους στα έπιπλα σας, τα χαλιά και οπουδήποτε αλλού θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση, οπότε το ερώτημα είναι πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά ;

Στην τρέχουσα θέση στο blog, πηγαίνουμε για όλους τους πιθανούς τρόπους και πώς να απαλλαγούμε από τους ψύλλους φυσικά, έτσι ώστε να μην υποφέρετε πολλά.

Συνιστούμε να ακολουθήσετε τις συστάσεις του κτηνιάτρου σας, αλλά αν είστε σύμφωνα με μια καθαρή στρατηγική, το θαυμάσιο πράγμα είναι ότι υπάρχουν φορτία τεχνικών για να φροντίσετε τους ψύλλους σε κουτάβια αναμφισβήτητα χωρίς να εφαρμόζετε χημικές θεραπείες.

Εάν σκέφτεστε πώς να εξαλείψετε τους ψύλλους στα μαλλιά κατοικίδιων ζώων, το δέρμα κατοικίδιων ζώων, από το σπίτι σας και έξω στον κήπο, συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τις κορυφαίες 30 ιδέες για τη θεραπεία των παρασίτων στο σπίτι χρησιμοποιώντας βιολογικά συστατικά.

Ψύλλοι στο σκυλί σας

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας ξύσιμο και πιστεύετε επίσης ότι είναι συνδεδεμένο με ψύλλους, υπάρχουν πολλές θεραπείες στο σπίτι για τα σκυλιά για να επιλέξουν από.

Είτε προσπαθείτε να βρείτε ένα κολάρο στο σπίτι, χτένα, βουτιά, πλύσιμο ή κάτι διαφορετικό, έχουμε πολλές τεχνικές για να φροντίσουμε τους ψύλλους σε κουτάβια χωρίς χημικά.

Φυσικά ξεφορτωθείτε τους ψύλλους στα σκυλιά και σταματήστε το

Πλύσεις, σπρέι, βουτιά και τρίβει για σκύλους

Ζωτικά έλαια ψύλλων ψύλλων

Μερικά κρίσιμα έλαια κάνουν για απίστευτες θεραπείες ψύλλων για σκύλους. Η Citronella, η μέντα, ο ευκαλύπτης, το λάδι δέντρων τσαγιού και η λεβάντα θα αποκρούσουν φυσικά τα παράσιτα. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας δεν υπακούει σε ένα βάζο ψεκασμού, ψιλοβρέξτε μερικές σταγόνες του αγαπημένου σας ζωτικού πετρελαίου και ψεκάστε απευθείας στο παλτό του κατοικίδιου ζώου σας.

Ξύδι μηλίτη μήλου και ψύξη ψύλλων αλατιού

Ξίδι μηλίτη μήλου για τους ψύλλους σκύλων
Το καλύτερο πράγμα για το ξίδι μηλίτη μήλου είναι ότι είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε τους ψύλλους σε κουτάβια αναμφισβήτητα, εξισορροπώντας τα επίπεδα του PH του κουταβιού, καθιστώντας ένα περιβάλλον που είναι βέλτιστο για την ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας όσο ελαττωματικό για τους ψύλλους.

Αραστείτε μισά φλιτζάνια ξύδι μήλου μηλίτη χρησιμοποιώντας τέσσερα φλιτζάνια νερό, στη συνέχεια προσθέστε μια παύλα θαλασσινού αλατιού και στη συνέχεια ψεκάστε ευθεία στο παλτό του κατοικίδιου ζώου σας. Να είστε βέβαιοι ότι σταματάτε τα μάτια του κατοικίδιου ζώου σας.

Λουτρό λεμονιού για σκύλους

Αυτή η μπανιέρα λεμονιού είναι εύκολο να δημιουργηθεί και θα κρατήσει απολύτως το γούνινο παλιό σας που μυρίζει φρέσκο ​​και ψύλλους.

Ρίξτε μόνο μισό φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε δύο φλιτζάνια ζεστού νερού και στη συνέχεια προσθέστε μια συμπίεση του δικού σας κανονικού σαμπουάν ή σαπούνι φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα για να πάρετε μια καθαρή μέθοδο θεραπείας των παρασίτων σε σκύλους.

Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά

Λουτρό

Οποιοδήποτε σαμπουάν φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα που δημιουργεί μια κουταλιά θα σκοτώσει αναμφισβήτητα τα σημερινά παράσιτα. Όταν η επιλογή των θεραπείων ψύλλων είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή, οπότε επιλέξτε ένα φυσικό σαμπουάν κατοικίδιων ζώων χωρίς επιπλέον χημικά.

Μόλις το κουτάβι σας είναι επαρκώς κολλημένο, κάντε το σαμπουάν μόνο για λίγα λεπτά, ενώ κάνει τη δική του δουλειά. Αυτό είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό δείχνει ότι η δολοφονία των σημερινών παρασίτων πριν από τη συνέχιση των θεραπειών πρόληψης ψύλλων.

Δεντρολίβανο

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας λατρεύει να παίζει στο νερό, τότε αυτό το συγκεκριμένο δεντρολίβανο θα μοιάζει με ένα ικανοποιητικό παιχνίδι και όχι μια θεραπεία με ψύλλους.

Απότομα φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου σε ζεστό νερό, στη συνέχεια στραγγίστε το μίγμα και αποδυναμώνετε σε ζεστό νερό. Αφού το νερό φτάσει σε μια άνετη θερμοκρασία, στη συνέχεια ρίξτε το μίγμα πάνω από το κουτάβι σας και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.

Πετρέλαιο πολλαπλών χρήσεων

Το πετρέλαιο Neem είναι ένα φυσικό απωθητικό εντόμων και επίσης μεταξύ αυτών των λιγότερο γνωστών διορθωτικών μέτρων. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το συγκεκριμένο πετρέλαιο, αυτόχθονες στη Βιρμανία, τη Σρι Λάνκα και τμήματα της Ινδίας, μπορείτε να την εφαρμόσετε κατευθείαν στο παλτό ενός κατοικίδιου Δημιουργήστε το δικό σας σπρέι ψύλλων.

Τρόποι για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά

Οργανικά σαπούνια για σκύλους

Με την εναλλαγή του συμβατικού σαμπουάν για τα φυσικά σαπούνια για παράδειγμα, το οργανικό σαπούνι μέντας ή το φυσικό σαπούνι τριαντάφυλλου, οπότε είναι δυνατόν να καθαρίσετε το κουτάβι σας ως κοινό και να λαμβάνετε ένα σκυλί που δεν προκαλεί ψύξη και καλή μυρωδιά στο τέλος του.

Σπρέι αρωματοθεραπείας για σκύλους

Εάν είστε έμπειροι σχετικά με την αρωματοθεραπεία, είναι δυνατόν να φτιάξετε ένα σωρό αρωματοθεραπείας που δεν θα φροντίσει απλώς μια μόλυνση από ψύλλους, αλλά και να σταματήσει τα μελλοντικά περιστατικά, αλλά ενώ λειτουργεί ως φυσική πιπίλα στον γούνινο φίλο.

Προσπαθήστε το γλυκό λάδι καρύδας ως λάδι και προσθέστε σταγόνες λάδι λεβάντας Lavender Atlas Lavender Oillavender, λάδι γεράνι, λάδι δάφνης, συχνό λάδι μύρο και λάδι λεβάντας.

RUB λάδι καρύδας – λάδι καρύδας για ψύλλους σε γάτες

Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει το λάδι καρύδας; Το λάδι καρύδας βοηθά σε έναν αριθμό τρόπων στους οποίους η θεραπεία των παρασίτων. Προσθέτοντας μια κουταλιά από λάδι καρύδας κατευθείαν στο παλτό του κατοικίδιου ζώου σας δεν θα απωθήσει απλώς τους ψύλλους, αλλά μπορεί να κάνει το παλτό γυαλιστερό και να μειώσει την οσμή του σώματος.

Εάν είναι επιπλέον για το κανονικό φαγητό ενός κατοικίδιου ζώου, το λάδι καρύδας μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία των εντερικών παρασίτων λόγω των αντιβακτηριακών, αντιμυκητιασικών και αντιβακτηριακών ιδιοτήτων.

Πλακάκια για σκύλους

Λεβάντα ή κέδρος πετρελαίου ψύλλων

Ένα σπίτι φτιαγμένο ψύλλιο IS επίσης ένας καινοτόμος τρόπος διατήρησης της προστασίας του ψύλλου του σκύλου σας συνεχώς χωρίς να χρειάζεται να ψεκάσετε ή να τα τρίψετε μαζί με το μίγμα.

Είτε πάρετε είτε δημιουργήστε ένα εύκολο κολάρο ή bandanna, στη συνέχεια, ανακαταστήστε μερικές σταγόνες λάδι λεβάντας ή λάδι λεβάντας και χρησιμοποιήστε το απευθείας στο κολάρο ή bandanna.

Κολάρο ψύλλων βότκας

Ποιος κατάλαβε ότι η βότκα υπήρξε μια αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας των παρασίτων σε σκύλους; Αγοράστε ή δημιουργήστε ένα πολύ βασικό κολάρο κουταβιών, στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μια κουταλιά της μη βότκας και αφήστε να στεγνώσει.

Μπορεί επίσης να προσθέσετε ένα ζευγάρι σταγόνες του ζωτικού πετρελαίου της απόφασης για να κερδίσετε ένα άνθος, διαφορετικά χρησιμοποιώντας μόνο τη βότκα είναι επίσης μια θαυμάσια επιλογή για σκύλους που δεν έχουν ευχαρίστηση στην οσμή των ζωτικών ελαίων.

Χτενές μαζί με σακουλάκια

Χτένα λεμονιού

Το λεμόνι είναι ευρέως γνωστό για τις δυνατότητές του να απωθεί και να σκοτώσει τους ψύλλους, ενώ είναι εντελώς καλοπροαίρετος στα σκυλιά και τους ανθρώπους. Μόνο βυθίστε το κοινό πινέλο ή χτένα του κουταβιού σας σε νέο χυμό λεμονιού και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το στα μαλλιά σας ως κανονικά.

Για να πάρετε ένα κοντό μαλλιά στέλεχος, ένα πανί που βυθίζεται σε χυμό λεμονιού προμηθεύει ακριβώς το ίδιο όφελος.

Χτένα ψύλλων

Εάν έχετε ήδη ένα ψύλλιο ψύλλων, αυτό μπορεί να είναι μια μέθοδος αντιμετώπισης των παρασίτων που θα παροτρύνουμε και δεν απαιτεί επιπλέον αγορές.

Οι χτένες Flea δεν αποτελούνται από ενώσεις, αλλά δημιουργούνται ιδιαίτερα για την εξάλειψη των εντόμων και των αυγών τους στο παλτό του κατοικίδιου ζώου.

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι επί του παρόντος μολυσμένο με ψύλλους, τότε αυτή είναι μια θαυμάσια μέθοδος εξάλειψης των υφιστάμενων παρασίτων πριν από τη χρήση άλλων θεραπειών στο σπίτι για τα σκυλιά για να παραμείνουν δυνητικοί εισβολείς μακριά.

Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά

Φακελάκι ψύλλων

Εάν το κουτάβι σας δεν έχει την ευχαρίστηση να ψεκαστεί ή να χρησιμοποιεί αγαθά που εφαρμόζονται κατευθείαν για το παλτό τους, αυτό το ψύλλιο Sashay δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθεί και θα προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα.

Αγοράστε ή κάντε μια μικρή τσάντα από αναπνεύσιμο ύφασμα όπως η Hessian ή το Muslin, στη συνέχεια, γεμίστε την τσάντα με φλούδα λεμονιού, αποξηραμένους μπουμπούκια λεβάντας και τσιπ κέδρου. Συνδέστε το καπάκι της τσάντας και τοποθετήστε το κοντά στο χώρο ύπνου του κατοικίδιου ζώου σας.

Το μείγμα μπορεί να χάσει την αποτελεσματικότητά του μετά από ένα μήνα, εκείνη την εποχή μπορείτε απλά να ανοίξετε ξανά την τσάντα και στη συνέχεια να αντικαταστήσετε με νέα συστατικά.

Φαγητο και ΠΟΤΟ

Ξύδι ή μήλο ξίδι από το μηλίτη μηλίτη

Για να πολεμήσετε και να σταματήσετε τους ψύλλους από το εσωτερικό έξω, σκεφτείτε να διαστέλλεστε το ξύδι ή το ξύδι μηλίτη μήλου στο πόσιμο νερό του κατοικίδιου ζώου σας.

Θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά για να είστε σίγουροι ότι τους αρέσει η γεύση, θεωρώντας ότι δεν θέλετε να τα τοποθετήσετε από το νερό τους εντελώς. Ένα κουταλάκι του γλυκού του ξιδιού της επιλογής σε κάθε τέσσερα φλιτζάνια πόσιμου νερού είναι μια θαυμάσια αναλογία για να στοχεύσετε.

Όχι μόνο θα κρατήσετε τα παράσιτα στον κόλπο, αλλά και το δέρμα και το παλτό του κατοικίδιου ζώου σας θα παρατηρήσουν επίσης τα πλεονεκτήματα.

Ζύμη του ζυθοποιού

Ίσως ο πιο προφανής τρόπος αντιμετώπισης των ψύλλων σε κουτάβια αναμφισβήτητα είναι να ξεκινήσετε από το εσωτερικό.

Παραμένει αλήθεια ότι τα υγιή κουτάβια τείνουν να μην είναι τόσο διατεθειμένα να υποστηρίξουν τους ψύλλους και μια ενιαία μέθοδο ενίσχυσης της ευεξίας του κατοικίδιου ζώου σας όταν η αποτροπή των ψύλλων θα ήταν να φέρει μια μικρή ποσότητα ζύμης του ζυθοποιού στο φαγητό του κατοικίδιου ζώου σας.

Μόνο μισό κουταλάκι του γλυκού ζύμης ζύμης που αναμειγνύεται μαζί με το κανονικό γεύμα του κατοικίδιου ζώου σας προκαλεί μια επιτυχημένη θεραπεία με ψύλλους.

Απαλλάσσεται από τους ψύλλους φυσικά

Ψύλλοι στο σπίτι

Όταν υπάρχουν ψύλλοι στο κατοικίδιο ζώο σας και επιτρέπετε στο κουτάβι σας σε εσωτερικούς χώρους, τι έχετε; Οι ψύλλοι στο σπίτι, προφανώς.

Εάν σκέφτεστε πώς να εξαλείψετε τους ψύλλους σε κλινοσκεπάσματα μαζί με άλλα πράγματα που το κατοικίδιο ζώο σας έχει πρόσβαση στην κατοικία σας, συνεχίστε να διαβάζετε για πολλές μεθόδους αφαίρεσης ψύλλων στο σπίτι σας.

Πλυντήριο

Όταν έχετε ψύλλους στο σπίτι, το αρχικό πράγμα θα ήταν να συλλέξετε όλα τα μαλακά έπιπλα που το κατοικίδιο ζώο σας ξοδεύει λίγο χρόνο, όπως κουβέρτες, κρεβάτια, πετσέτες, μαξιλάρια και χαλάκια και επίσης τοποθετήστε τα πάντα μέσω του πλυντηρίου.

Είναι μια σημαντική επιχείρηση, αλλά είναι κρίσιμη για την καταπολέμηση του τρέχοντος θέματος ψύλλων σας.

Αναστρέφω ξηρό

Το πλύσιμο των ευαίσθητων επίπλων σας είναι εξίσου σημαντική, αλλά η τοποθέτηση όλων από το στεγνωτήριο πτώσης θα είναι πιθανότατα πολύ πιο επιτυχημένη.

Μόνο 15 λεπτά σε ένα ζεστό στεγνωτήριο θα σκοτώσουν τους ψύλλους από πολλές φάσεις επέκτασης, όπως τα αυγά, οι προνύμφες και οι ψύλλοι ενηλίκων.

Κενό

Η ηλεκτρική σκούπα σας θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας όταν αφορά τη θεραπεία των ψύλλων στο σπίτι. Μια διαδικασία καθαρισμού κενού είναι τέλεια, δεδομένου ότι οι ψύλλοι έχουν διορθωθεί κάθε φορά που λαμβάνονται από την ηλεκτρική σκούπα.

Για την καθαριστική στεγνή κενού, μην ξεχνάτε ότι οι ψύλλοι που έχετε συσσωρεύσει θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τη στιγμή που ξεκινάτε το δοχείο ή το πορτοφόλι, κάντε έτσι αυτό γρήγορα και έξω από την ιδιοκτησία σας.

Στην ιδανική περίπτωση, ψεκάστε την ηλεκτρική σκούπα σας με νερό τη στιγμή που ξεκινάτε για να σταματήσετε τους ψύλλους από τη διείσδυση.

Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά;

Μαγειρική σόδα

Με το ψεκασμό της σόδας ψησίματος ιδανική στο χαλί σας, μετά από το οποίο διεισδύει και ενοχλεί τα χαλιά από το να έρχονται σε πλάγια σε πλευρά χρησιμοποιώντας μια σκούπα, είστε αφυδατωμένα έντομα και τα αυγά τους.

Αφήστε τη σόδα ψησίματος στα χαλιά σαςNG αμέσως και στη συνέχεια μπορείτε απλά να κενό μέχρι τη σόδα ψησίματος μαζί με τους ψύλλους το απόγευμα.

Αλάτι – Αλάτι σκοτώνει ψύλλους

Το ίδιο με το σύστημα σόδας ψησίματος, ψεκάζοντας το αλάτι στα χαλιά και τα μαλακά έπιπλα πριν από την ακτίνα άλλη μέρα μπορεί να αφυδατώσει και να σκοτώσει τους ψύλλους και τα αυγά ψύλλων.

Μια εξαιρετική θεραπεία με ψύλλους, ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιηθεί με προσοχή, θεωρώντας ότι μπορεί να κάνει τη δική σας ηλεκτρική σκούπα για να σκουριάσει εάν δεν καθαριστεί κατάλληλα μόλις τελειώσετε το ξύρισμα.

Σπρέι λεμονιού

Το ψεκασμό λεμονιού είναι επίσης μια θαυμάσια μέθοδος θεραπείας των παρασίτων που δεν απαιτείται μετά την κενό. Βράζετε ένα λεπτό ψιλοκομμένο λεμόνι και στη συνέχεια αφήστε το μείγμα εκπληκτικό όλη τη νύχτα.

Στις πρώτες πρωινές ώρες, γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με όλο το μείγμα και μαλακώστε απαλά το χαλί και τα μαλακά έπιπλα μέσα στο σπίτι σας.

Αποστειρωμένος ατμός

Ο ατμός καθαρισμός των χαλιών σας και τα μαλακά επίπλωση πνίγει τους ψύλλους και θα κρατάτε το σπίτι σας να μυρίζει και να φαίνεται καλό.

Γη διατόμων

Η διατομή γη είναι πραγματικά μια μεγάλη σκόνη – αρκετά περίεργα – από τα μικροσκοπικά υπολείμματα των φύλλων.

Θα παραδεχτούμε ότι φαίνεται περίεργο, αλλά μια πολύ αποτελεσματική τεχνική για να φροντίσετε τους ψύλλους αναμφισβήτητα είναι να διασκορπίσετε τη γη στο δικό σας χαλί και να το αφήσετε να καθίσει για 48 ώρες.

Στην ιδανική περίπτωση, αποκλείστε το μέρος, έτσι ώστε κανείς – ιδιαίτερα το κουτάβι σας – μπορεί να το περπατήσει κατά τη διάρκεια αυτής της στιγμής.

Στη συνέχεια, κενό τα χαλιά εντελώς. Η διατομή γη είναι μια ισχυρή μέθοδος ξήρανσης και θανάτωσης του ψύλλου Eggsto ασφαλής ενάντια σε μια άλλη μορφή μόλυνσης.

Ψύλλος

Εάν αναρωτιέστε πώς να εξαλείψετε τους ψύλλους μέσα στο σπίτι σας, αυτό το ψύλλιο είναι μια φανταστική ιδέα που δεν περιλαμβάνει ψεκασμό τίποτα στα δικά σας μαλακά επίπλωση.

Απλά συμπληρώστε ένα μπολ ή ένα πιάτο με ζεστό νερό και στη συνέχεια προσθέστε μερικές σταγόνες του συνηθισμένου σαπουνιού σας και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο έδαφος μια νύχτα.

Το υψηλό ιξώδες του μίγματος λειτουργεί ως κόλλα, παγιδεύοντας έντομα στην επιφάνεια. Το πρωί, απλά αδειάστε το μίγμα και καθαρίστε το μπολ ή το πιάτο σας ωραία.

Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά

Πρόληψη δεντρολίβαν

Εάν έχετε χρήσιμο ένα γουδοχέρι και ένα κονίαμα, τότε μπορείτε να συνδυάσετε μια παρτίδα σκόνης δεντρολίβανου για να εξασφαλίσετε ενάντια σε μια επερχόμενη μόλυνση από ψύλλους.

Προσθέστε την επιλογή των διαφορετικών εξαρτημάτων σας, όπως μέντα, σκουλήκι, μάραθο και rue για να κερδίσετε μια καλή σκόνη για να πασπαλίζετε σε όλη την ιδιοκτησία σας.

Ψύλλοι από την αυλή

Απλά επειδή δεν μπορείτε να τα δείτε δεν δείχνει ότι δεν είναι εκεί. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει μια περίπτωση των ψύλλων, οπότε υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να κρύβονται στις πιο περίεργες, υγρότερες περιοχές του κήπου.

Όσον αφορά τις εξωτερικές θεραπείες ψύλλων, οι οργανικές τεχνικές είναι πάντα οι καλύτερες και εδώ είναι οι καλύτερες ιδέες για τη θεραπεία των παρασίτων στον κήπο.

Διατηρήστε τον κήπο σας γυμνό

Οι ψύλλοι σας αρέσει να κρύβουν, ή έτσι το Barer είναι το κατώφλι σας είναι, τόσο λιγότερο πιθανό θα είναι ότι θα επιλέξουν το κατώφλι σας για να κρύψετε μέσα. Ελαχιστοποιήστε ή εξαλείψτε τους θάμνους και τους φράχτες και να διατηρήσετε το δοχείο σας στον κήπο.

Κουρασμένος από αυτό το υγρό

Οι ψύλλοι ευημερούν σε υγρά, σκοτεινά σημεία και θα αποφύγουν τον ήλιο όσο μπορείτε. Εξετάστε το κατώφλι σας σε όλα τα μάτια ενός ψύλλου και αναρωτηθείτε επίσης στον οποίο θα ήταν πιθανό να κρύψουν.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, εξαλείψτε τα κλαδιά, τα νεκρά φύλλα, μαζί με το πλεόνασμα από τα κάτω θάμνους. Επιτρέψτε στον ήλιο να μπει στον κήπο σας όσο το δυνατόν περισσότερο και να σταματήσει το πότισμα.

Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους φυσικά

Το καταπληκτικό είδος σκουληκιών

Κανείς δεν του αρέσει η έννοια των αρουραίων που τρέχουν ανεξέλεγκτα στην αυλή τους, εκτός αν πηγαίνουμε πάνω από ένα συγκεκριμένο είδος νηματωδών – Steinerma carpocapsea για να είναι ακριβής.

Αυτά τα πολύ μικρά σκουλήκια καταναλώνουν ψύλλους ενώ είναι απολύτως ασφαλείς για το κουτάβι και το κατώφλι σας.

Φυτά απωθώντας ψύλλους

Ένας θαυμάσιος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα παράσιτα αναμφισβήτητα θα ήταν να φυτέψετε ορισμένα φυτά που φυσικά απωθούν τους ψύλλους. Το Spearmint, το Chrysanthemums, η Lavender και η Penny Royal είναι βιολογικά απωθητικά ψύλλων στο κατώφλι σας, επίσης υπάρχουν φορτία άλλων.

Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποια έρευνα για να βρείτε ότι τα φυτά θα αναπτυχθούν καλά στην περιοχή σας πριν πάτε στο περιφερειακό εργοστάσιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *